HALLITUS

Tampere Saints ry:n hallitus valitaan aina kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Vuosikokouksessa 2022 valittiin uusi 5-jäseninen hallitus, jota johtaa puheenjohtaja Marko Husu. 

Tältä sivulta löydät tarvitsemasi yhteystiedot, olit sitten innokas harrastaja, yhteistyökumppani tai fani. Hallituksen jäsenet auttavat kaikkiin seuran toimintaan liittyvissä kysymyksissä tai vähintään ohjeistavat sinut oikealle yhteyshenkilölle. 

 

Ole rohkeasti yhteydessä ja laitetaan yhdessä seuran asiat kuntoon!

hallitus@tamperesaints.fi

Marko Husu

Puheenjohtaja

”Tulin lajin pariin ja Saintsin talvitreeneihin ensimmäistä kertaa 2005. Yleisurheilutaustalla oma pelipaikka löytyi silloin keskushyökääjän tontilta.


Omiin kultaisimpiin muistoihin kuuluu Saintsin menestyksekäs 2007 I-divarikausi, 2007-2008 Espanjan liigassa pelaamani kausi Valencia Firabatsin riveissä, 2008-2010 Vaahteraliigavuodet sekä 2011 lähtien juniorivalmennusvuodet. Jos pari kultaisinta pitäisi valita, niin ehdottomasti omien junnujen mestaruusottelut 2012 sekä 2014. Ne eivät unohdu koskaan.


Pelikentät pelaajana jätin lopullisesti vuonna 2014 työ- ja aikahaasteista johtuen. Työt veivät sitten mukanaan Hollantiin josta käsin päätin 2016 hakea Saintsin (etä)puheenjohtajaksi muutaman taustatoimijan ja entisen PJ:n kanssa juteltuani. Siitä asti on saanut nähdä tätä lajia aivan eri suunnasta ja auttaa rakentamaan omaa Saintsia omien kykyjen rajoissa.

Jarno Jokinen

Rahastonhoitaja

”Liityin pyhimyskaartiin 10 vuotta sitten tryoutin kautta, jossa päälle kolmekymppisen aloittelijan vauhti näytti riittävän nuorempien mukana. Kuusi kautta tuli pelattua kulmapuolustajana, kunnes kroppa sanoi itsensä irti. Onneksi seurassa oltiin jo parin kauden jälkeen halukkaita antamaan hallitusvastuuta, mistä olenkin nauttinut kohta kahdeksan vuoden ajan. Hienoa aikaa, jossa on saanut nähdä omien ajatusten johtavan käytäntöjen kehittymiseen. Ehdottomasti parasta tässä toiminnassa on kiitollisuus, jota seuran jäsenistöltä olen saanut. 

 

Päävastuualueinani seuran, sekä miesten ja naisten talous. Pyrin hoitamaan rahastonhoitajan tehtävää ihmisläheisesti ja kaikille harrastajille yhtenäisellä ja reilulla tavalla. Olen mielestäni helposti lähestyttävä ja ehdottoman rehellinen. Toivon aina, että mahdolliset epäselvyydet selvitetään suoraan minun kanssani, ilman turhia välikäsiä ja olettamuksia. Toisena vastuualueenani on myClub-järjestelmä, johon liittyvät kysymykset kannattaa osoittaa myös suoraan minulle.

 

Vapaa-aikanani pelaan lautapelejä, liikun ja jumppaan. Myös teatteri on lähellä sydäntä. Kotona yritän kestää kahden teinin kasvukipuja ja ohjailla heitä kohti aktiivista aikuisuutta. Joka päivä hiukan eilistä paremmin.”

Mikko Aspinen

Jäsen

Olen Mikko Aspinen. Pitkä-aikainen amerikkalaisen jalkapallon lajiaktiivi. Oma pelaajaurani alkoi Lappeenrannan Rajaritareista, josta päädyin Kuopio Steelersin kautta Tampere Saintsiin. Peliuralla tuli pelattua kaikkia pelipaikkoja ja valmennuksessakin on tullut toimittua lähes kaikkien pelipaikkojen kanssa. 

 

Koen että laji on antanut minulle todella paljon ja tavoitteenani on tarjota samat mahdollisuudet kaikille harrastajille kuin mitä minulle on suotu, jonka vuoksi toiminkin valmentajana ja mahdollistajana. Omiin arvoihini kuuluu yhdenvertaisuus, kunnioitus ja kilpailullisuus, joiden toivon näkyvän omassa toiminnassani jatkuvasti.

Jani Järvinen

Nuorten jaoston edustaja

”Olen Jani Järvinen, Saintsin perustajajäsen ja jenkkifutari vuodesta 1998. Aktiivipeliurani kesti noin kymmenen vuotta, pelipaikkana kaikkien himoitsema sentteri. Terveydelliset syyt veivät pois pelikentiltä, mutta vuonna 2018 veri veti takaisin jenkkifutiksen pariin.

Tällä hetkellä toimin juniorivalmennuspäällikkönä ja juniorijohtoryhmässä, sekä Saintsin hallituksen jäsenenä.”