Kehitysjoukkue Pirkanmaa Patriots

 

Tampere Saintsin kehitysjoukkue, Pirkanmaa Patriots, on uuden pelaajan ensimmäinen mahdollisuus päästä pelaamaan jenkkifutista.

Joukkue pelaa kaudella 2018 III-divisioonassa 11 vs 11 -pelimuodolla. Sen tavoitteena on tarjota kasvualusta nuorille ja lupaaville pelaajille sekä tarjota peliaikaa niille, jotka havittelevat edustusjoukkueeseen. Kehitysjoukkue myös kartuttaa uusien pelaajien kokemusta ja tähtää hauskanpitoon kentällä.

Kaikille löytyy pelipaikka ja peliaikaa on jokaiselle tiedossa. Pelaaminen on paineetonta ja hauskaa. Patriotsin tarkoitus on antaa mahdollisuus harrastaa amerikkalaista jalkapalloa, vaikka kilpaurheilu ei olisikaan enää tähtäimessä.

Lisäksi 2018 tavoitteena on voittaa jokainen ottelu ja nostaa joukkue 2-divisioonaan.

Joukkue harjoittelee talvella Pirkkahallissa ja keväästä lähtien Pyynikillä 1-3 kertaa viikossa. Lisäksi tiistaisin, perjantaisin ja lauantaisin järjestetään fysiikkaharjoitukset Polte -kuntosalilla.

Pyynikin treenit alkavat yleensä huhtikuun alkupuolella, säistä riippuen. Tiedon seuraavista treeneistä löydät Tulevat treenit -välilehdeltä.

Mukaan ensimmäisiin treeneihin riittää nappikset ja liikuntavarusteet. Muiden varusteiden hankkiminen onnistuu myöhemmin, esimerkiksi seuralta edullisesti vuokraamalla.

Tulossa pian!

Päävalmentaja Jussi Taipalmaa

Tulossa pian!

Tulossa pian!

Jos jokin asia jäi epäselväksi, ole rohkeasti yhteydessä joukkueen toimihenkilöihin:

Päävalmentaja Jussi Taipalmaa jussi.taipalmaa@tamperesaints.fi