U20 Pojat

Tietoa U20 Poikien joukkueesta

Saints U20 pojat tekevät paluun kaudelle 2024, ja lähtevät mukaan SM sarjaan, joka pelataan 11vs11. 

 

Joukkueen pelaajarunko koostuu 18 ja 19-vuotiaista, jotka ovat siirtyneet Saints U17 -joukkueesta eteenpäin.

 

U20 pojat  pelaavat kauden keväällä ennen muita kausia, ja runkosarja sisältää 4 ottelua. Finaali pelataan kahden parhaiten sijoittuneen kesken.

 

Joukkueeseen toivotetaan mielellään tervetulleeksi uusia jenkkifutiksesta kiinnostuneita pelaajia lajitaustasta, koosta ja muista ominaisuuksista riippumatta.

 

Amerikkalainen jalkapallo on ns. late entry -laji, jonka voi hyvin aloittaa nuoruusiässä tai aikuisena. Tervetuloa rentoon, mutta tavoitteellisesti pelaavaan porukkaamme! Kokeilemaan voi tulla ja mukaan pääsee missä vaiheessa kautta tahansa. Seuralla on lainavarusteita, joilla pääsee yleensä alkuun ilman suuria alkuinvestointeja.

Tukena U20 joukkueella toimii miesten joukkueen valmennus sekä pelaajat. 

 

U20 joukkueella ei ole omaa kausimaksua, sillä U17 ikäiset pelaajat maksavat juniorien kausimaksun ja sitä vanhemmat maksavat miesten kausimaksun, joka sisältää pelaamisen myös miesten joukkueessa. Miesten kausimaksu alkaa 450€ / vuosi. Lisäksi  kaikkien tulee maksaa seuran jäsenmaksu 50€.


Jos pelaaja haluaa pelata vain U20 joukkueessa sekä miesten farmijoukkueessa, kausimaksu tarkastellaan tilanteen mukaan sopivaksi.

Seuraavat treenit:

Joukkue harjoittelee Saints miesten mukana keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin Pirkkahallissa. Ulos siirrytään huhtikuun alussa.

 

Poikien U20 joukkue harjoittelee miesten joukkueen kanssa kevät- ja kesäkaudella Pyynikin ja Koivistonkylän urheilukentillä. Talvikaudella harjoittelu painottuu fysiikkaan ja jenkkifutiksen tekniikoiden harjoitteluun Tampereen Messu- ja urheilukeskuksella.

 

Uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan harjoituksiin. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse u20pojat@tamperesaints.fi tai sosiaalisen median kautta Instagramissa tai Facebookissa.

Runkosarja

 

Viikko 1

Sunnuntai 14.4. klo 14:00 Tampere Saints vs. Seinäjoki Crocodiles

Viikko 2

Bye week

Viikko 3

Lauantai 27.4. klo 17:00 Vaasa Royasls vs. Tampere Saints

Viikko 4 

Sunnuntai 5.5. klo 12:00 Helsinki Roosters vs. Tampere Saints

Viikko 5

Torstai 9.5. klo 14:00 Tampere Saints vs. Porvoo Butchers

 

Saintsin kotiottelut  pelataan Tampereella Pyynikin urheilukentällä.

Päävalmetaja 

Henri  “Mömmö” Toiminen 

henri.toiminen@tamperesaints.fi

puh. 0458708897

 

Joukkueenjohtaja

Mira Rajalakso

mira.rajalakso@tamperesaints.fi

 

GM

Marcus Lönnqvist

marcus.lonnqvist.fin@gmail.com

puh. 050 5745897

 

Treenaaminen kohti kautta 2024 on käynnissä!

 

Kiinnostaako sinua toiminta U20 Poikien joukkueessa? Kaikille on paikkansa Saintsin joukoissa – tule mukaan pelaajaksi, huoltoon, faniksi tai tekemään taustatöitä!

 

Uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan harjoituksiin. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse u20pojat@tamperesaints.fi tai sosiaalisen median kautta Instagramissa tai Facebookissa.