TEHDÄÄN TAMPEREESTA YHDESSÄ JENKKIFUTIKSEN KÄRKIKAUPUNKI!

Tampere Saints Ry hakee jatkuvasti uusia järjestötoimijoita, tukihenkilöitä sekä muita taustatoimijoita riveihinsä.

Vuonna 2020 Saints-yhdistys pitää sisällään noin 65 aktiivista järjestötoimijaa, jotka hoitavan muun muassa hallitus- ja rahastonhoitotehtäviä, valmennus-, joukkueenjohto-, varuste- ja huoltotöitä sekä yleisiä yhdistyksen järjestötehtäviä. Lisäksi yhdistyksen toimintaan osallistuu noin 50 muuta talkoilijaa, jotka arvokkaalla panostuksellaan osallistuvat esimerkiksi ottelutapahtumien järjestämiseen.

Tampere Saints -yhdistyksen aatteisiin kuuluvat nuorisoliikunnan edistäminen ja tukeminen, hyvien harjoitteluolosuhteiden rakentaminen, urheilullinen menestyminen sekä yhteenkuuluvuudentunteen ja hyvinvoinnin parantamisen kautta yhdistystoiminnan intohimoinen kehittäminen.

Tervetuloa Saintsin monimuotoiseen – ja nyt jo liki 300 hengen värikkääseen ryhmään mukaan!

 


PALKOLLINEN SEURATYÖNTEKIJÄ / VALMENTAJA HAKUSESSA:


Valmennuspäällikkö ( sisältäen: U15 päävalmentaja / U17 päävalmentaja / seuratyöntekijä roolit)

Tampere Saints Ry hakee seurahistoriansa ensimmäistä osapalkattua henkilöä valmennuspäällikön rooliin. Hanke/rooli on OKM tuettu hanke.


Tehtäviisi kuuluu juniorijoukkueiden päävalmentaja vastuun ottaminen (U15+U17), seuran lajivalmentajien kehityspolun ylläpitäminen, sekä laaja skaala seuran päivittäisiä vastuualueita ja tehtäviä.
Tämän lisäksi vastuunasi on jokaisen Ry:n ikävin homma: Vapaaehtoisten koordinointi sekä ”Joku muu” roolin ottaminen seurassa.
Työ ei kuitenkaan ole jatkuvaa raatamista ja perinteistä seuratyötä, sillä Saints Ry:ssä seuraavat osa-alueet toimivat suuren osan aikaa itseohjautuvasti:
– Talous: Seuran talouskontrolli on kunnossa ja seura on vakavarainen. Taloudesta vastaavat puheenjohtaja, rahastonhoitajat sekä kirjanpitäjä
– Ottelutapahtumat: Seurassa on erillinen ottelutapahtumatyöryhmä, joka hoitaa otteluiden käytännön asiat seuran ja johtoryhmien tuella.
– Media: Seuran mediatiimi työskentelee aktiivisesti ja pyrkii kehittämään toimintaa ja näkyvyyttä, sekä ennakoimaan tuottettavan materiaalin aikatauluja.
– Valmennus / operatiivinen toiminta / kenttätyö: Tämä on työtehtäväsi ydinalue, ja koko seuran toiminnan ydin. Päivittäinen tekeminen, kuten junioreiden valmennus, rekrytoinnit ja käytännön työt. Kunkin jaoston johtoryhmän tavoitteena tulee olemaan sinun tukeminen, sekä mahdollisen tehokkaan työn mahdollistaminen.

Työ vaatii:
– Jenkkifutiksen lajituntemusta
– Intohimoa valmentamiseen
– Laajaa ymmärrystä seuratyöstä sekä Ry-toiminnoista
– Oma-aloitteisuutta ja draivia tavoitteen saavuttamiseksi


Seurana tarjoamme:
– Huonoa palkkaa
– Äärimmäisen mielenkiintoisen ympäristön
– Rakastavat, vihaavat ja tunteikkaat seuran jäsenet ympärillesi
– Täyden tuen koko Ry:ltäHaku tapahtuu esittämällä kiinnostuksesi kyseiseen tehtävään jollekin hallituksen jäsenelle (esim sähköpostitse hallitus@tamperesaints.fi).

Sinulla tulisi olla oma esitys/näkemys seuran valmennustarpeisiin, jota yhdessä nykytoimijoiden kanssa sovitettaisiin jo seuran nynytarpeisiin jo haastattelun aikana, todellisten työnkuvien ja soveltuvuuksien paremman esilletuomisen saavuttamiseksi.Saints-organisaation tämän hetkiset avoimet ’RY-tehtävät”:


Miesten 2022 edustusjoukkueen GM: General Manager / Asioiden hoitaja

Tampere Saints miesten joukkue etsii uutta general manageria. Toimi sisältää ainakin seuraavat toiminnan vastuut:

– Päävalmentajan kanssa yhteistyössä joukkueen kasaaminen

– Kotimaan sekä mahdollisten ulkomaan pelaajien rekrytointiprosessin johtaminen (apuna valmennus sekä muut taustatekijät)

– Sopimuksista vastaaminen (+ sopimusneuvottelut)

– Yhteydenpito pelaajiin sekä pelaajien asiainhoito

– Otteluiden ja joukkueen hallinnoiminen yhdessä joukkueenjohtajan kanssa

– Taloudesta raportoiminen miesten jaoston rahastonhoitajalle

Jos toimi herätti sinussa kiinnostusta, ota vapaasti yhteyttä hallitus@tamperesaints.fi

Seurana tulemme takaamaan sinulle täyden tuen (joukkueenjohtaja(t), mediatyöryhmä, ottelutapahtumatyöryhmä, rahastonhoitajat, varainkeruuryhmä, miesten johtoryhmä, hallitus) sekä kattavan vuosibudjetin toimia ja rakentaa menestyksekkään joukkueen.

– Korvaus työstä – Voit esittää palkkiotoiveesi tehtävään –


Junioreiden apuvalmentaja 2021-2022

Tampere Saints Ry hakee lisää apuvalmentajia juniorijoukkueisiinsa tukemaan nykyistä noin 20 aktiivisen valmentajan rinkiä kaudeksi 2021. Koulutus voidaan suorittaa 2020-2021 aikana sekä 2020 talvella.

Jos sinulla on halukkuutta toimia lajin parissa ja nähdä eturivipaikalta nuorten pyhimysten mahtavan kehityskaari, tule mukaan toimintaamme! Koulutamme valmentajat tehtäviinsä ja tarpeen mukaan kustannamme myös liiton lajikoulutukset.

Avoimet hakemukset pyydetään toimittamaan osoitteeseen: hallitus@tamperesaints.fi sekä juniorit.johtoryhma@tamperesaints.fi.

– Kohtuullinen palkkio / korvaus luvassa –

 


Alakoulujen ja lukioiden apu-/lajivalmentaja, syksy 2021 → 2022

Tampere Saints Ry hakee valmennushalukkaita osallistumaan tamperelaisten lukioiden lippupallotreeneihin ja uusien tulokkaiden valmennukseen.

Tule luomaan Tampereelle laajaa jenkkifutiskulttuuria ja olemaan mukana perustamassa omaa sisäistä lippupalloliigaa koulujen välille!

Koulutamme apuvalmentajat tehtäviinsä ja tarpeen mukaan kustannamme myös liiton lajikoulutukset.

Jos olet kiinnostunut hommaan, laita viestiä osoitteeseen: hallitus@tamperesaints.fi sekä juniorit.johtoryhma@tamperesaints.fi. – tai ota ilmoittaudu jollekin seuran junnupuolen toimijalle.
– Kohtuullinen palkkio / korvaus luvassa –

Hallituksen sihteeri 1.1.2022 →

Tampere Saints hallitus hakee uutta sihteeriä 1.1.2022 eteenpäin.
Sihteeri osallistuu hallituksen kokouksiin (noin 2-3h) ja kirjaa pöytäkirjaan päätetyt asiat. Kokouksia on vuodessa noin 10kpl. Pöytäkirjapohja on valmiina.

Tähän saakka sihteerin rooli on ollut kiertävänä vastuuna hallituksen jäsenillä.
Jos olet kiinnostunut hommasta, ilmoittaudu jollekin hallituksen jäsenelle ja tervetuloa mukaan mukavaan touhuun!
– Nimellinen palkkio luvassa –