Logo_2021

Tampere
saints RY

Tampere Saints Ry perustettiin vuonna 1998 jatkamaan jo vuonna 1982 alkanutta amerikkalaisen jalkapallon paikallista harrastamista Tampereella. Aikaisemmin toimintaa harjoitettiin Tampere Rocks -, Tampere Ilves – sekä Pyynikki Patriots -nimien alla.

 

Tampere Saintsin historia on hyvin vaiherikas pitäen sisällään suuria nousu- ja laskusuhdanteita; niin SM-tason vuosia ja pudottautumisia alimmalle sarjatasolle kuin myös omien junioripelaajien menestystarinoita kansainvälisiltä kentiltä.

 

Saints on vuosien varrella kasvanut muutaman kymmenen jäsenen harrasteporukasta nykyiseksi vajaan 200 jäsenen seuraksi.

 

Tarkoituksena on edistää amerikkalaisen jalkapallon harrastusmahdollisuuksia Pirkanmaan alueella.

 

Seura järjestää ohjattuja harjoituksia ympäri vuoden, ja ottelutapahtumia eri joukkueille pääsääntöisesti kesän aikana. Seura toimii yhteistyössä oppilaitosten liikunnanopettajien kanssa kehittäen koulujen liikuntatunteja. 

 

visio

Tampere Saints on Pirkanmaalla ja Suomessa hyvin tunnettu amerikkalaista jalkapalloa pelaavien urheilijoiden ja harrastajien seura.

Jatkuvuuden perustana on valmentajien kouluttaminen, laadukas ja kehittyvä juniorityö, Tähtiseura-statuksen ylläpitäminen ja aktiivinen uusien harrastajien rekrytoiminen.

Pelaamisen ohella monipuolisen ja ympärivuotisen harrastustoiminnan tarjoaminen, kuten tuomarointi ja muu seuratoimintaoaminen, kuten tuomarointi ja muu seuratoiminta.

 

 

arvot

Läpinäkyvyys

Pyrimme siihen, että seuran jäsenet ovat tietoisia koko seuran asioista. Hallituksen kokouksista laaditaan koko seuralle tiedote.

Tasapuolisuus ja -arvoisuus

Kaikille pelaajille tarjotaan sarjatasosta riippumatta tasapuolinen mahdollisuus lajin harrastamiseen. Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa seuran toimintaan.

Lajirakkaus

Motivoituneet valmentajat ja taustatoimijat vievät lajia eteenpäin. Seurarajat ylittävä yhteistyö lajin parhaaksi. Pitkäjänteisellä työllä varmistamme seuratoiminnan jatkuvuuden.

Yhdessä tekeminen

Yhdessä tekeminen mahdollistaa laadukkaiden ottelutapahtumien järjestämisen. Valmennuksen oppia/apua yli joukkuerajojen.