Tule mukaan

OLETKO KIINNOSTUNUT PELAAMAAN JENKKIFUTISTA TAI LIPPUPALLOA TAMPEREELLA? OLET SAAPUNUT TÄYSIN OIKEAAN PAIKKAAN! ​

Tampere Saints tarjoaa loistavat puitteet lapsille ja nuorille harrastaa amerikkalaista jalkapallo Pirkanmaalla ympäri vuoden. 

 

Junioritoiminta ulottuu U9-ikäisistä lapsista aina U20-ikäluokkaan asti. Tule mukaan pelaamaan maailman hienointa lajia ja kehittymään urheilijana. Pelipaikka löytyy ikään, sukupuoleen, kokoon ja taitotasoon katsomatta.

 

Saintsin miesten ja naisten joukkueet kuuluvat molemmat omien sarjojensa kärkikastiin, joka mahdollistaa lapsille ja nuorille kasvun ja kehityksen aikuisten pääsarjatasolle saakka.

 

Aktiivinen lippupallojoukkue löytyy naisista sekä juniorien joukkueita kasataan kovaa vauhtia.

 
Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan olisiko sinusta Pyhimykseksi!

Soita tai laita viestiä WhatsAppilla! puh. 044 9792 183

Varusteet

Ensimmäisiin jenkkifutistreeneihisi tarvitset mukaan vain lenkkarit tai nappikset, urheiluvaatteet ja vesipullon.

 

Kypärään, hartiasuojiin ja muihin varusteisiin pääset tutustumaan seuran tarjoamilla lainavarusteilla, joten omien kamojen ostaminen ei ole pakollista vielä hetkeen.

 

Kun olet hankkimassa omia varusteita, kannattaa olla yhteydessä joukkuekavereihin, oman joukkueesi valmentajiin tai seuran varustevastaavaan.

Maksut

Ensimmäinen kerta on ilmainen ja varmasti muutama seuraavakin kerta, mutta parin viikon päästä odotamme sinun jo tietävän onko jenkkifutis sinulle se juttu.

 

Tässä vaiheessa annamme sinulle laskun seuran jäsenmaksusta, joka vuonna 2024 on 50 euroa.

 

Tämän päälle tulee vielä kausimaksu, joka on junioreilla alle 600 euroa naisten joukkueessa 500 euroa  ja miesten puolella noin 500 euroa. Kaikilla joukkueilla kausimaksun lisäksi tulee peliasukulut.

 

U20 poikien joukkueella ei ole omaa kausimaksua, sillä U17 ikäiset pelaajat maksavat juniorien kausimaksun ja sitä vanhemmat maksavat miesten kausimaksun, joka sisältää pelaamisen myös miesten joukkueessa. 

lisenssit ja vakuutus

Amerikkalainen jalkapallo on kontaktilaji, jossa sattuu ja tapahtuu.

 

Vakuutus on siksi liiton sarjoissa pakollinen ja sen voi hankkia joko osana lisenssiä tai erikseen. Erikseen ostettuna vakuutus on yleensä halvempi, mutta kannattaa keskustella oman vakuutusyhtiön kanssa mitä oma tapaturmavakuutuksesi kattaa.

 

Vaikka vakuutus on pakollinen vasta liiton järjestämissä otteluissa, on suositeltavaa hankkia vakuutus jo harjoituskaudelle.

JOUKKUEIDEN YHTEYSTIEDOT

Seuraavat harjoitukset:

Harjoituksiin voi tulla ilmaiseksi kokeilemaan lajia.

Mukaan nappikset/lenkkarit ja vesipullo.

 

GM

Marcus Lönnqvist

marcus.lonnqvist.fin@gmail.com

puh. 050 5745897

 

Joukkueenjohtaja

Laura Suominen

laura.suominen@tamperesaints.fi

puh. 050 9120859

Naiset pelaavat korkeimalla sarjatasolla Vaahteraliigassa. Kaudella 2023 Saints sijoittuu kolmanneksi neljän joukkueen sarjassa.

 

Naisten joukkue harjoittelee kevät- ja kesäkaudella Pyynikin ja Koivistonkylän urheilukentillä.

 

Talvikaudella harjoittelu painottuu fysiikkaan ja jenkkifutiksen tekniikoiden harjoitteluun Tampereen Messu- ja urheilukeskuksella.

 

Salitreenit pyörivät viikottain fysiikkavalmentaja Jarkko Wellingin johdolla Liikuntakeskus Poltteella.

 

Uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan harjoituksiin.

 

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse naiset@tamperesaints.fi tai meidän sosiaalisen median kanavissa!

 

Seuraavat treenit:

 

Päävalmentaja

Elina Leukkunen

 

Joukkueenjohtaja

Milla Mäkikomsi

naiset.jojo@tamperesaints.fi

Seuraavat harjoitukset:

Saints U20 pojat tekevät paluun kaudelle 2024, ja lähtevät mukaan SM sarjaan, joka pelataan 11vs11.

 

Poikien U20 joukkue harjoittelee miesten joukkueen kanssa kevät- ja kesäkaudella Pyynikin ja Koivistonkylän urheilukentillä. Talvikaudella harjoittelu painottuu fysiikkaan ja jenkkifutiksen tekniikoiden harjoitteluun Tampereen Messu- ja urheilukeskuksella.

 

Uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan harjoituksiin. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse u20pojat@tamperesaints.fi tai sosiaalisen median kautta Instagramissa tai Facebookissa.

 

Päävalmentaja

Henri “Mömmö” Toiminen

henri.toiminen@tamperesaints.fi

puh. 0458708897

 

Joukkueenjohtaja

Mira Rajalakso

mira.rajalakso@tamperesaints.fi

 

GM

Marcus Lönnqvist

marcus.lonnqvist.fin@gmail.com

puh. 050 5745897

U20 ikäiset tytöt reenaavat naisten joukkueen mukana lukuunottamatta otteluihin valmistavia leirejä, jotka ovat oman joukkueen kesken.

 

Tampere Saintsin 15-20 vuotiaille suunnattu U20 aluejoukkue osallistuu tänä vuonna järjestettävään U20 SM- sarjaan, johon kuuluu neljä muuta tyttöjoukkuetta ympäri Suomen. Sarja pelataan 7 vs 7.

 

Jos kiinnostut jefun aloittamisesta ota yhteyttä instagramissa tai facebookissa yksityisviestillä tai sähköpostitse.

 

Yhteydenotot:

u20tytot@tamperesaints.fi

U17 joukkueessa pelaa kaudella 2023-24 pääosin 2008 ja 2007 syntyneitä pelaajia. Myös loppuvuodesta 2006 syntyneiden on mahdollista pelata U17-sarjassa pelikaudella 2024.
 
Joukkueeseen toivotetaan mielellään tervetulleeksi uusia jenkkifutiksesta kiinnostuneita pelaajia lajitaustasta, koosta ja muista ominaisuuksista riippumatta.
 
Amerikkalainen jalkapallo on ns. late entry -laji, jonka voi hyvin aloittaa nuoruusiässä tai aikuisena. Tervetuloa rentoon, mutta tavoitteellisesti pelaavaan porukkaamme! Kokeilemaan voi tulla ja mukaan pääsee missä vaiheessa kautta tahansa. Seuralla on lainavarusteita, joilla pääsee yleensä alkuun ilman suuria alkuinvestointeja.
 
Tampere Saintsin U17-joukkue pelasi kaudella 2023 SM-sarjassa Helsinki East City Giantsia, Helsinki Roostersia, Helsinki Wolverinesia ja Seinäjoki Crocodilesia vastaan. Joukkueessa pelasi myös Pori Bearsin ja Hämeenlinna Tigersin pelaajia.
 
Joukkue harjoittelee talvikaudella Pirkkahallissa ja Sammonkadun Tredun liikuntasalissa. Myös lajia tukevia fysiikkatreenejä järjestetään. Pelikaudella harjoitellaan Koivistonkylän ja Pyynikin tekonurmikentillä. U17-ikäiset pelaajat harjoittelevat etenkin talvikaudella myös yhdessä miesten edustusjoukkueen kanssa.
 
Kausimaksu kaudella 2024 on koko vuoden osalta 550 e + seuran jäsenmaksu 50 e.

 

Kysy rohkeasti lisätietoja puhelimitse 044 979 2183 tai sähköpostitse junioripaallikko@tamperesaints.fi ja tule mukaan aloittamaan uusi ja mukaansa tempaava harrastus!

 

Päävalmentaja

Henri Toiminen

u17.paavalmentaja@tamperesaints.fi

 

Joukkueenjohtaja

Riitta-Liisa Larjovuori

riitta.larjovuori@tamperesaints.fi

Tampere Saintsin U15-joukkue pelasi kaudella 2023 1.divisioonassa. U15 joukkue on voittanut sarjassaan kultaa sekä 2022 että 2023. Joukkueessa pelasi myös Pori Bearsin ja Hämeenlinna Tigersin pelaajia.

Kaudella 2024 Saints pelaa 11vs11 SM-sarjaa  uhdistelmäjoukkueena Jyväskylä Jaguarsien kanssa.

 

U15-joukkueessa pelaa kaudella 2023-24 pääosin 2010 ja 2009 syntyneitä poikia. Tytöt voivat pelata U15-joukkueessa vielä sinä vuonna, kun täyttävät 17.

 

Joukkueeseemme toivotetaan mielellään tervetulleeksi uusia jenkkifutiksesta kiinnostuneita pelaajia lajitaustasta, koosta ja muista ominaisuuksista riippumatta. Amerikkalainen jalkapallo on ns. late entry -laji, jonka voi hyvin aloittaa nuoruusiässä tai aikuisena. Tervetuloa rentoon mutta täysillä pelaavaan porukkaamme! Kokeilemaan voi tulla ja mukaan pääsee missä vaiheessa kautta tahansa. Seuralla on lainavarusteita, joilla pääsee yleensä alkuun ilman suuria alkuinvestointeja.

 

Joukkue harjoittelee talvikaudella Pirkkahallissa ja Sammonkadun Tredun liikuntasalissa. Myös lajia tukevia fysiikkatreenejä järjestetään. Pelikaudella harjoitellaan Koivistonkylän ja Pyynikin tekonurmikentillä. Harjoituksia järjestetään pitkälti yhdessä U17-ikäluokan kanssa.

 

Kausimaksu kaudella 2024 on koko vuoden osalta 550 e + seuran jäsenmaksu 50 e.

 

Kysy rohkeasti lisätietoja ja tule mukaan aloittamaan uusi ja mukaansatempaava harrastus! Puhelimitse tai sähköpostitse junioripaallikko@tamperesaints.fi

 

Valmentaja

Tuukka Lammi

u15.paavalmentaja@tamperesaints.fi

 

Joukkueenjohtaja

Nadja Mattila

puh. +35845 3565383

u15.jojo@tamperesaints.fi

2012 tai myöhemmin syntyneiden nuorten U11 ja U13 joukkue tarjoaa perheen alakouluikäisille mahdollisuuden tutustua jenkkifutiksen saloihin turvallisessa ympäristössä.

 

Uudet pelaajat, tytöt ja pojat ovat tervetulleita joukkueeseen ympäri vuoden. Joukkue kaipaa erityisesti isokokoista ja painavaa vahvistusta linjamiehistöön. Kaikille löytyy varmasti pelipaikka.

 

Tampere Saints U13 -joukkue pelaa turnausmuotoisesti kaudella 2023.

 

Kauden 2023 valmennusryhmässä ovat päävalmentaja Marko Husu sekä apuvalmentajat Jarkko Mattila ja Veera Jalava.

 

Kysy rohkeasti lisätietoja ja tule mukaan aloittamaan uusi mukaansatempaava harrastus! Puhelimitse 046 621 0485 tai sähköpostitse junioripaallikko@tamperesaints.fi

 

Päävalmentaja Marko Husu

u13.paavalmentaja@tamperesaints.fi

 

Joukkueenjohtaja

Marja Rautavuori

u13.jojo@tamperesaints.fi

 

Junioripäällikkö

Nadja Mattila

puh. +35845 3565383

junioripaallikko@tamperesaints.fi

2011 tai myöhemmin syntyneiden nuorten U11-joukkue tarjoaa perheen alakouluikäisille mahdollisuuden tutustua jenkkifutiksen saloihin turvallisessa ympäristössä.

 

Pikkupyhimysten joukkueessa panostetaan tekniikoiden harjoitteluun, omaksutaan sanastoa ja opitaan ymmärtämään lajin olemusta.  Toiminta on tavoitteellista, mutta ei liian vakavaa.

 

Kaikille pojille ja tytöille on tilaa lajitaustaan katsomatta. Joukkueeseen pääsee mukaan ympäri vuoden.

 

Tampere Saints U11 -joukkue pelaa turnausmuotoisesti  5vs5 -sarjaa kaudella 2023.

 

Valmennusryhmässä  kaudella 2023 ovat Marko Husu ja Veera Jalava

 

Kaikki valmentajat

u11.valmennus@tamperesaints.fi

 

Joukkueenjohtaja 

Marja Rautavuori

u11.jojo@tamperesaints.fi

 

Junioripäällikkö

Nadja Mattila

puh. +35845 3565383

junioripaallikko@tamperesaints.fi

Mukaan pelaamaan?
– Opi amerikkalaisen jalkapallon alkeita-
 
KEILLE?

Kesäkauden kestävä jefukoulu on tarkoitettu  6 – 11 v lapsille sukupuolesta, koosta tai urheilutasta riippumatta.

 
MISSÄ?
Koivistonkylän kentällä tiistaisin klo 17-18 toukokuun 23. päivä alkaen jatkuen elokuulle saakka.
 
Ohjaajina toimivat seuramme aikuiset pelaajat, joidenka apuna voi olla myös vanhempia junioripelaajia.
 
Jefukoulun varusteikis riittää ulkona liikkumiseen sopivat vaatteet. Omaa palloa tai muuta lajivarustusta ei tarvitse.
 
Hinta vain 60€ koko kesältä sisältäen T-paidan!
 
Voit tulla mukaan alusta lähtien tai kesän aikana.
 
MITEN?
Varmista paikkasi ilmoittautumalla kesän 2024 jefukouluun! Linkki ilmoittautumiseen tulee keväällä 2024.
 
Lisätiedot / tarvittaessa ilmoittautuminen: nadja.mattila@tamperesaints.fi, 046 6210485
 
 
 

Lippupallo eli flagi on kevyempi versio amerikkalaisesta jalkapallosta.

 

Lippupallossa ei ole kovaa kontaktia, kuten blokkaamista tai taklaamista. Siinä pelaajilla on lippuvyö, jossa on liput lantion molemmin puolin. Lipun irroittaminen toisen pelaajan lippuvyöstä korvaa amerikkalaisen jalkapallon taklaukset.

 

Tampere Saints harjoittaa ja tukee lippupallon harrastamista eri ikäryhmissä.

Lippupallojaoston toiminta starttaa niin naisissa, miehissä kuin junioreissa. Aktiivisia toimijoita sekä pelaajia haetaan mukaan, ota yhteyttä!

 

Yhteystiedot: 

Seuran hallitus

hallitus@tamperesaints.fi

 

Naisten joukkue:

Janna Hakala

lippupallo@tamperesaints.fi

ota yhteyttä