Tampere SAints u15

U15 joukkueesta

Tampere Saintsin U15-joukkue pelasi kaudella 2023 1.divisioonassa. U15 joukkue on voittanut sarjassaan kultaa sekä 2022 että 2023. Joukkueessa pelasi myös Pori Bearsin ja Hämeenlinna Tigersin pelaajia.

 

Kaudella 2024 Saints pelaa 11vs11 SM-sarjaa  uhdistelmäjoukkueena Jyväskylä Jaguarsien kanssa.

 

U15-joukkueessa pelaa kaudella 2023-24 pääosin 2010 ja 2009 syntyneitä poikia. Tytöt voivat pelata U15-joukkueessa vielä sinä vuonna, kun täyttävät 17.

 

Joukkueeseemme toivotetaan mielellään tervetulleeksi uusia jenkkifutiksesta kiinnostuneita pelaajia lajitaustasta, koosta ja muista ominaisuuksista riippumatta. Amerikkalainen jalkapallo on ns. late entry -laji, jonka voi hyvin aloittaa nuoruusiässä tai aikuisena. Tervetuloa rentoon mutta täysillä pelaavaan porukkaamme! Kokeilemaan voi tulla ja mukaan pääsee missä vaiheessa kautta tahansa. Seuralla on lainavarusteita, joilla pääsee yleensä alkuun ilman suuria alkuinvestointeja.

 

Joukkue harjoittelee talvikaudella Pirkkahallissa ja Sammonkadun Tredun liikuntasalissa. Myös lajia tukevia fysiikkatreenejä järjestetään. Pelikaudella harjoitellaan Koivistonkylän ja Pyynikin tekonurmikentillä. Harjoituksia järjestetään pitkälti yhdessä U17-ikäluokan kanssa.

 

Kausimaksu kaudella 2024 on koko vuoden osalta 550€ + seuran jäsenmaksu 50€.

 

Kysy rohkeasti lisätietoja ja tule mukaan aloittamaan uusi ja mukaansatempaava harrastus!

Joukkue harjoittelee talvikaudella Tampereen Messu- ja urheilukeskuksella, Pirkkahallissa ja Sammonkadun Tredun liikuntasalissa. Myös lajia tukevia fysiikkatreenejä järjestetään Liikuntakeskus Poltteella.

 

Pelikaudella harjoitellaan Koivistonkylän ja Pyynikin tekonurmikentillä. Harjoituksia järjestetään pitkälti yhdessä U17-ikäluokan kanssa.

 

Uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan harjoituksiin. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse junioripaalikko@tamperesaints.fi

Kauden 2024 otteluohjelma julkaistaan keväällä.

Kotiottelut pelataan Saintsin kotikentällä Tampereen Pyynikillä.

Valmentaja

Tuukka Lammi

u15.paavalmentaja@tamperesaints.fi

 

Joukkueenjohtaja

Nadja Mattila

u15.jojo@tamperesaints.fi

puh.045 356 5383

 

Junioripäällikkö

Nadja Mattila

junioripaallikko@tamperesaints.fi

Sponsorit ja yhteistyökumppanit kaudella 2023

Mestaruusottelu 2023 tallenne: