Tampere SAints u15

U15 joukkueesta

Kaudella 2022 U15 joukkue oli voittamaton ja nappasi 1-divisoonan mestaruuden! Puhtaalla kaudella joukkueesta tuli täten kaikkien aikojen parhaiten menstynyt Tampere Saintsin joukkue!

 

Tulevalla kaudella 2023  joukkueen vanhimmat siirtyvät U17 ikäluokan joukkueeseen ja nuoremmat pelaajat nousevat kilpailemaan U15 joukkueeseen.

 

Saintsin pelaajat harjoittelevat lajiharjoituksia pääsääntöisesti 1-3 kertaa viikossa ja ohjatut fysiikkaharjoitukset viikoittain. 

 

Joukkueessa kaudella 2022-2023 pelaavat ovat pääsääntöisesti syntyneet 2008 ja 2009. Tytöt voivat pelata U15 ikäluokan sekajoukkueessa 17-vuotiaaksi asti.

 

Mikäli tunnet paloa tulla kentälle ja mukaan joukkueeseen niin tule kokeilemaan rohkeasti. Laji soveltuu kaikenkokoisille nuorille, tytöille ja pojille. Jokaiselle löytyy sopiva pelipaikka!

 

Kysy rohkeasti lisätietoja ja tule mukaan aloittamaan uusi ja mukaansatempaava harrastus!


U15 joukkue harjoittelee kevät- ja kesäkaudella Koivistonkylän urheilukentällä.

 

U15  ja U17 -joukkuille on paljon yhteisiä harjoituksia, jotta treeneissä olisi mahdollisimman paljon porukkaa paikalla, ja täten pystytään järjestämään mahdollisimman laadukkaita harjoituksia jenkkifutiksessa kehittymiseksi.

 

Talvikaudella harjoittelu painottuu fysiikkaan ja jenkkifutiksen tekniikoiden harjoitteluun  koulujen liikuntasaleissa sekä Tampereen Messu- ja urheilukeskuksella.

 

Salitreenit pyörivät viikottain fysiikkavalmentaja Ilkka Minkkisen ja Antti Kurenniemen  johdolla Liikuntakeskus Poltteella.

 

Uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan harjoituksiin. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse junioripaalikko@tamperesaints.fi

Päävalmentaja

Henri Toiminen

u15.paavalmentaja@tamperesaints.fi

puh. 045 870 8897

 

Joukkueenjohtaja

Riitta-Liisa Larjovuori

u15.jojo@tamperesaints.fi

puh.050 436 0816

 

Junioripäällikkö

Nadja Mattila

junioripaallikko@tamperesaints.fi

Sponsorit ja yhteistyökumppanit kaudella 2023