HALLITUS

Tampere Saints ry:n hallitus valitaan aina kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Syyskokouksessa 2023 valittiin uusi 4-jäseninen hallitus, jota johtaa uusi puheenjohtaja Mikko Aspinen. 

Tältä sivulta löydät tarvitsemasi hallituksen jäsenten yhteystiedot, olit sitten innokas harrastaja, yhteistyökumppani tai fani. Hallituksen jäsenet auttavat kaikkiin seuran toimintaan liittyvissä kysymyksissä tai vähintään ohjeistavat sinut oikealle yhteyshenkilölle. 

 

Ole rohkeasti yhteydessä ja laitetaan yhdessä seuran asiat kuntoon!

hallitus@tamperesaints.fi

Mikko Aspinen

PUHEENJOHTAJA

Olen Mikko Aspinen. Pitkä-aikainen amerikkalaisen jalkapallon lajiaktiivi. Oma pelaajaurani alkoi Lappeenrannan Rajaritareista, josta päädyin Kuopio Steelersin kautta Tampere Saintsiin. Peliuralla tuli pelattua kaikkia pelipaikkoja ja valmennuksessakin on tullut toimittua lähes kaikkien pelipaikkojen kanssa. 

 

Koen että laji on antanut minulle todella paljon ja tavoitteenani on tarjota samat mahdollisuudet kaikille harrastajille kuin mitä minulle on suotu, jonka vuoksi toiminkin valmentajana ja mahdollistajana. Omiin arvoihini kuuluu yhdenvertaisuus, kunnioitus ja kilpailullisuus, joiden toivon näkyvän omassa toiminnassani jatkuvasti.

Marko Husu

Jäsen

”Tulin lajin pariin ja Saintsin talvitreeneihin ensimmäistä kertaa 2005. Yleisurheilutaustalla oma pelipaikka löytyi silloin keskushyökääjän tontilta.

Omiin kultaisimpiin muistoihin kuuluu Saintsin menestyksekäs 2007 I-divarikausi, 2007-2008 Espanjan liigassa pelaamani kausi Valencia Firabatsin riveissä, 2008-2010 Vaahteraliigavuodet sekä 2011 lähtien juniorivalmennusvuodet. Jos pari kultaisinta pitäisi valita, niin ehdottomasti omien junnujen mestaruusottelut 2012 sekä 2014. Ne eivät unohdu koskaan.


Pelikentät pelaajana jätin lopullisesti vuonna 2014 työ- ja aikahaasteista johtuen. Työt veivät sitten mukanaan Hollantiin josta käsin päätin 2016 hakea Saintsin (etä)puheenjohtajaksi muutaman taustatoimijan ja entisen PJ:n kanssa juteltuani. Siitä asti on saanut nähdä tätä lajia aivan eri suunnasta ja auttaa rakentamaan omaa Saintsia omien kykyjen rajoissa.

Jani Järvinen

Nuorten jaoston edustaja

”Olen Jani Järvinen, Saintsin perustajajäsen ja jenkkifutari vuodesta 1998. Aktiivipeliurani kesti noin kymmenen vuotta, pelipaikkana kaikkien himoitsema sentteri. Terveydelliset syyt veivät pois pelikentiltä, mutta vuonna 2018 veri veti takaisin jenkkifutiksen pariin.

Tällä hetkellä toimin juniorivalmennuspäällikkönä ja juniorijohtoryhmässä, sekä Saintsin hallituksen jäsenenä.”

Nadja Mattila

JUNIORIPÄÄLLIKKÖ