Hallitus

Tampere Saints ry:n hallitus valitaan aina kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

 

Vuosikokouksessa 2018 valittiin uusi 7-jäseninen hallitus, jota johtaa puheenjohtaja Marko Husu. 

 

Tältä sivulta löydät tarvitsemasi yhteystiedot, olit sitten innokas harrastaja, yhteistyökumppani tai fani. Hallituksen jäsenet auttavat kaikkiin seuran toimintaan liittyvissä kysymyksissä tai vähintään ohjeistavat sinut oikealle yhteyshenkilölle. Ole rohkeasti yhteydessä ja laitetaan yhdessä seuran asiat kuntoon!

Marko Husu

Puheenjohtaja 044 709 1110 marko.husu@tamperesaints.fi

"Tulin lajin pariin ja Saintsin talvitreeneihin ensimmäistä kertaa 2005. Yleisurheilutaustalla oma pelipaikka löytyi silloin keskushyökääjän tontilta. Omiin kultaisimpiin muistoihin kuuluu Saintsin menestyksekäs 2007 I-divarikausi, 2007-2008 Espanjan liigassa pelaamani kausi Valencia Firabatsin riveissä, 2008-2010 Vaahteraliigavuodet sekä 2011 lähtien juniorivalmennusvuodet. Jos pari kultaisinta pitäisi valita, niin ehdottomasti omien junnujen mestaruusottelut 2012 sekä 2014. Ne eivät unohdu koskaan. Pelikentät pelaajana jätin lopullisesti vuonna 2014 työ- ja aikahaasteista johtuen. Työt veivät sitten mukanaan Hollantiin josta käsin päätin 2016 hakea Saintsin (etä)puheenjohtajaksi muutaman taustatoimijan ja entisen PJ:n kanssa juteltuani. Siitä asti on saanut nähdä tätä lajia aivan eri suunnasta ja auttaa rakentamaan omaa Saintsia omien kykyjen rajoissa."

Kalle Lahtinen

Varapuheenjohtaja 040 7010299 kalle.lahtinen@tamperesaints.fi

"Tulin jenkkifutiksen pariin 1985 kuultuani seurakaverini Reijo Kulmalan lähteneen Tampere Rocksiin ja halusin kokeilla lajia ja sillä tiellä ollaan edelleen. Pelasin pari-kolme kesää, ja sen jälkeen työ ja perhe veivät elämän suunnan muualle. 2011 veri veti niin kovasti kentälle, että paluu oli selviö, ja koska valmentajaksi minusta ei ollut, niin raitapaita oli se vaihtoehto jolla pääsi taas pelin keskipisteeseen. Tuomaroimaan olen päässyt kaikilla SAJL:n sarjatasoilla ja 200 tuomitun ottelun rajapyykin saavutin viime kesänä. 2015 liityin Tampere Saintsin jäseneksi, sitä seuraavana vuonna miesten johtoryhmään ja nyt sitten hallitukseen. Tämän lisäksi toimin nyt myös toista kesää seuran erotuomarivastaavana."

Maija Tikkala

Toiminnanjohtaja ja sihteeri 040 863 0113 maija.tikkala@tamperesaints.fi

"Olen melko vihreä jefumaailmassa, sillä kausi 2019 on minulle vasta kolmas kausi pelaajana ja aikaisempaa kosketusta lajiin minulla ei ole. Seuratoiminnan ja sen kehittämisen haasteet kohtaan insinöörimäisellä otteella. Haluan tuoda seuran toimintaan läpinäkyvyyttä ja järjestelmällisyyttä, tasapuolisuutta unohtamatta. Toivon, että Tampere Saints on seura, johon jäsenet haluavat kuulua ja ovat ylpeitä siitä."

Marcus Lönnqvist

Miesten jaoston edustaja 050 574 5897 marcus.lonnqvist@tamperesaints.fi

"Aloitin lajin harrastuksen vuonna 1997. Seurat joiden toiminnassa olen ollut mukana on Pyynikki Patriots, Kuopio Steelers ja Tampere Saints."

Beata Vaateri

Nuorten jaoston edustaja 045 151 0835 beata.vaateri@tamperesaints.fi

"Olen tullut mukaan Saintsin toimintaan mukaan vuonna 2015 ensin vanhempana ja siitä siirryin vähitellen talkoohommien kautta luottamustehtäviin. Saintsissa olen toiminut jossakin tehtävissä naisten joukkuetta lukuunottamatta jokaisessa ikäryhmässä mikrojunnuista miehiin, muun muassa importpelaajien tukena, joukkueenjohtajana junioreilla ja kehitysjoukkueella, kotiotteluvastaavana, huollossa ja jokumuuna. Vuonna 2017 aloitin juniorijohtoryhmässä jossa toimin edelleen ja nyt siis myös junioreiden edustajana hallituksessa. Lempipaikkani on oman joukkueen sivurajalla, mutta nautin toki myös ihan katsojana olemisesta. Lempivärini on sininen."

Jarno Jokinen

Rahastonhoitaja 045 264 3234 jarno.jokinen@tamperesaints.fi

"Liityin pyhimyskaartiin 10 vuotta sitten tryoutin kautta, jossa päälle kolmekymppisen aloittelijan vauhti näytti riittävän nuorempien mukana. Kuusi kautta tuli pelattua kulmapuolustajana, kunnes kroppa sanoi itsensä irti. Onneksi seurassa oltiin jo parin kauden jälkeen halukkaita antamaan hallitusvastuuta, mistä olenkin nauttinut kohta kahdeksan vuoden ajan. Hienoa aikaa, jossa on saanut nähdä omien ajatusten johtavan käytäntöjen kehittymiseen. Ehdottomasti parasta tässä toiminnassa on kiitollisuus, jota seuran jäsenistöltä olen saanut. Syksyllä tämä ajanjakso kuitenkin päättyy, johtuen siviilielämän kiireistä ja velvollisuuksista. Palkkatyö on alkanut vaatia enemmän, eikä aikani tule enää riittämään seuran hallinnon asioihin. Päävastuualueinani on ollut ja tulee syksyn jälkeenkin olemaan seuran, sekä miesten talous. Pyrin hoitamaan rahastonhoitajan tehtävää ihmisläheisesti ja kaikille harrastajille yhtenäisellä ja reilulla tavalla. Olen mielestäni helposti lähestyttävä ja ehdottoman rehellinen. Toivon aina, että mahdolliset epäselvyydet selvitetään suoraan minun kanssani, ilman turhia välikäsiä ja olettamuksia. Toisena vastuualueenani on myClub-järjestelmä, johon liittyvät kysymykset kannattaa osoittaa myös suoraan minulle. Vapaa-aikanani pelaan lautapelejä, liikun ja jumppaan. Myös teatteri on lähellä sydäntä. Kotona yritän kestää kahden teinin kasvukipuja ja ohjailla heitä kohti aktiivista aikuisuutta. Joka päivä hiukan eilistä paremmin."

Laura Suominen

Naisten jaoston edustaja 050 912 0859 laura.suominen@tamperesaints.fi

"Aloitin pelaamaan jenkkifutista vuonna 2014 ja olen pelannut naisten joukkueessa sekä hyökkäyksen että puolustuksen linjoissa. Toimin naisten rahastonhoitajana ja olen käynyt tuomarikoulutuksen, ja toiminut tuomarina junnuturnauksista aina naisten Vaahteraliigaan."