Hallitus

Tampere Saints ry:n hallitus valitaan aina kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

 

Vuosikokouksessa 2018 valittiin uusi 7-jäseninen hallitus, jota johtaa puheenjohtaja Marko Husu. 

 

Tältä sivulta löydät tarvitsemasi yhteystiedot, olit sitten innokas harrastaja, yhteistyökumppani tai fani. Hallituksen jäsenet auttavat kaikkiin seuran toimintaan liittyvissä kysymyksissä tai vähintään ohjeistavat sinut oikealle yhteyshenkilölle. Ole rohkeasti yhteydessä ja laitetaan yhdessä seuran asiat kuntoon!

Marko Husu

Puheenjohtaja 044 709 1110 marko.husu@tamperesaints.fi

"Tulin lajin pariin ja Saintsin talvitreeneihin ensimmäistä kertaa 2005. Yleisurheilutaustalla oma pelipaikka löytyi silloin keskushyökääjän tontilta. Omiin kultaisimpiin muistoihin kuuluu Saintsin menestyksekäs 2007 I-divarikausi, 2007-2008 Espanjan liigassa pelaamani kausi Valencia Firabatsin riveissä, 2008-2010 Vaahteraliigavuodet sekä 2011 lähtien juniorivalmennusvuodet. Jos pari kultaisinta pitäisi valita, niin ehdottomasti omien junnujen mestaruusottelut 2012 sekä 2014. Ne eivät unohdu koskaan. Pelikentät pelaajana jätin lopullisesti vuonna 2014 työ- ja aikahaasteista johtuen. Työt veivät sitten mukanaan Hollantiin josta käsin päätin 2016 hakea Saintsin (etä)puheenjohtajaksi muutaman taustatoimijan ja entisen PJ:n kanssa juteltuani. Siitä asti on saanut nähdä tätä lajia aivan eri suunnasta ja auttaa rakentamaan omaa Saintsia omien kykyjen rajoissa."

Kristiina Pekkala

Varapuheenjohtaja kristiina.pekkala@tamperesaints.fi

"Päädyin lajin pariin naisten joukkueen järjestämän alkeiskurssin kautta syksyllä 2017. Treenaamisen aloitin linebackien riveissä, mutta hyvin pian tieni vei puolustuksen linjaan ja tuolla samalla pelipaikalla pelaan edelleen. Toimin seuran varapuheenjohtajana sekä naisten joukkueen edustajana seuran hallituksessa. Tämän lisäksi toimin naisten joukkueen johtoryhmässä pelaajavastaavana. Edustan myös Tampere Saintsia ja Tampereen alueella toimivia pieniä urheiluseuroja Tampereen kaupungin seuraparlamentissa."

Maija Tikkala

040 863 0113 maija.tikkala@tamperesaints.fi

"Olen melko vihreä jefumaailmassa, sillä kausi 2019 on minulle vasta kolmas kausi pelaajana ja aikaisempaa kosketusta lajiin minulla ei ole. Seuratoiminnan ja sen kehittämisen haasteet kohtaan insinöörimäisellä otteella. Haluan tuoda seuran toimintaan läpinäkyvyyttä ja järjestelmällisyyttä, tasapuolisuutta unohtamatta. Toivon, että Tampere Saints on seura, johon jäsenet haluavat kuulua ja ovat ylpeitä siitä."

Laura Suominen

Miesten jaoston edustaja 050 912 0859 laura.suominen@tamperesaints.fi

"Aloitin pelaamaan jenkkifutista vuonna 2014 ja olen pelannut sekä hyökkäyksen että puolustuksen linjoissa. Toimin ennen naisten rahastonhoitajana ja nyt olen miesten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja. Olen käynyt tuomarikoulutuksen, ja toiminut tuomarina junnuturnauksista aina naisten Vaahteraliigaan."

Jenny Vähäkyttä

Nuorten jaoston edustaja 045 632 5345 jenny.vahakytta@tamperesaints.fi

"Olen tullut mukaan Saintsin toimintaan mukaan vuonna 2015 ensin vanhempana ja siitä siirryin vähitellen talkoohommien kautta luottamustehtäviin. Saintsissa olen toiminut jossakin tehtävissä naisten joukkuetta lukuunottamatta jokaisessa ikäryhmässä mikrojunnuista miehiin, muun muassa importpelaajien tukena, joukkueenjohtajana junioreilla ja kehitysjoukkueella, kotiotteluvastaavana, huollossa ja jokumuuna. Vuonna 2017 aloitin juniorijohtoryhmässä jossa toimin edelleen ja nyt siis myös junioreiden edustajana hallituksessa. Lempipaikkani on oman joukkueen sivurajalla, mutta nautin toki myös ihan katsojana olemisesta. Lempivärini on sininen."

Jani Järvinen

Nuorten jaoston edustaja
"Olen Jani Järvinen, Saintsin perustajajäsen ja jenkkifutari vuodesta 1998. Aktiivipeliurani kesti noin kymmenen vuotta, pelipaikkana kaikkien himoitsema sentteri. Terveydelliset syyt veivät pois pelikentiltä, mutta vuonna 2018 veri veti takaisin jenkkifutiksen pariin. Tällä hetkellä toimin juniorivalmennuspäällikkönä ja juniorijohtoryhmässä, sekä Saintsin hallituksen jäsenenä."

Ville Leivo


"Olen Ville Leivo, hallituksen sekä juniorijohtoryhmän jäsen. En ole koskaan jenkkifutista pelannut mutta seurannut lajia vuosikymmeniä, veljeni tutustutti minut lajiin jo joskus 90-luvulla. Saintsin toimintaan tulin mukaan poikani aloittaessa joukkueessa joitakin vuosia sitten. Poikani on viihtynyt seurassa erinomaisesti ja niin olen viihtynyt minäkin, nopeasti minusta tuli varustevastaava ja siitä tie on vienyt edelleen juniorijohtoryhmään ja hallitukseen."

Jarno Jokinen

Rahastonhoitaja 045 264 3234 jarno.jokinen@tamperesaints.fi

"Liityin pyhimyskaartiin 10 vuotta sitten tryoutin kautta, jossa päälle kolmekymppisen aloittelijan vauhti näytti riittävän nuorempien mukana. Kuusi kautta tuli pelattua kulmapuolustajana, kunnes kroppa sanoi itsensä irti. Onneksi seurassa oltiin jo parin kauden jälkeen halukkaita antamaan hallitusvastuuta, mistä olenkin nauttinut kohta kahdeksan vuoden ajan. Hienoa aikaa, jossa on saanut nähdä omien ajatusten johtavan käytäntöjen kehittymiseen. Ehdottomasti parasta tässä toiminnassa on kiitollisuus, jota seuran jäsenistöltä olen saanut. Syksyllä tämä ajanjakso kuitenkin päättyy, johtuen siviilielämän kiireistä ja velvollisuuksista. Palkkatyö on alkanut vaatia enemmän, eikä aikani tule enää riittämään seuran hallinnon asioihin. Päävastuualueinani on ollut ja tulee syksyn jälkeenkin olemaan seuran, sekä miesten talous. Pyrin hoitamaan rahastonhoitajan tehtävää ihmisläheisesti ja kaikille harrastajille yhtenäisellä ja reilulla tavalla. Olen mielestäni helposti lähestyttävä ja ehdottoman rehellinen. Toivon aina, että mahdolliset epäselvyydet selvitetään suoraan minun kanssani, ilman turhia välikäsiä ja olettamuksia. Toisena vastuualueenani on myClub-järjestelmä, johon liittyvät kysymykset kannattaa osoittaa myös suoraan minulle. Vapaa-aikanani pelaan lautapelejä, liikun ja jumppaan. Myös teatteri on lähellä sydäntä. Kotona yritän kestää kahden teinin kasvukipuja ja ohjailla heitä kohti aktiivista aikuisuutta. Joka päivä hiukan eilistä paremmin."