Tampere Saintsin miesten edustusjoukkue

Tampere Saintsin miesten joukkue siirtyy kesällä 2020 lajin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle, ykkösdivisioonaan. Joukkueen tavoitteena on rakentaa uutta pohjaa menestykselle ja tarjota tavoitteellisesti harjoitteleville urheilijoille mahdollisuus haastaa itsensä jenkkifutaajana. Tampere Saintsin miesten edustusjoukkue tavoittelee urheilullista menestystä ja paluuta amerikkalaisen jalkapallon korkeimmalle sarjatasolle kunhan tilaisuus jälleen koittaa.

Saintsissa halutaan myös luoda nuorten sarjoista ponnistaville kasvateillemme heidän urheilijapolkunsa päämäärä. Tavoite, jonka aikana kasvaa aikuisurheilijaksi, pelata haastavalla sarjatasolla ja kehittyä halutessaan myös kansainvälisen tason pelaajaksi.

Talvella harjoittelu keskittyy fysiikkaharjoitteluun.

Lajiharjoittelussa yksilötaitoja pidetään yllä viikottaisella kenttäharjoituksella ja joukkuepeliä yhden päivän ns. minicampeilla.

Kevään mittaan lajiharjoittelun määrä kasvaa lopulta sarjakaudelle kolmeen kenttäharjoitukseen viikottaisen ottelun ohessa. Fysiikkaharjoittelussa keskitytään kauden aikana fyysisten omaisuuksien ylläpitämiseen sekä vammojen ehkäisyyn.

 
  • Jussi Taipalmaa (DC)
  • Hannes Mattila (HC)
  • Lari Siitonen (AC)
  • Jarkko Welling (Fys.)

Tampere Saintsin kotiottelut pelataan Pyynikin urheilukentällä. 
Sisäänpääsymaksu 15€
Eläkeläis-, varusmies-, ja muut erikoisliput (Tappara, Ilves ja Pyrintö kausikortin kanssa) tai vahvasti siniseen pukeutuneena 10€
Lapset alle 15v. 5€
12 vuotiaat ja alle ilmaiseksi.

Jos jokin asia jäi epäselväksi, ole rohkeasti yhteydessä joukkueen toimihenkilöihin: