Tampere saints U17

U17 joukkueesta

U17 joukkueessa pelaa kaudella 2023-24 pääosin 2008 ja 2007 syntyneitä pelaajia. U17 tytöt pelaavat juniorijoukkueessa tai naisten edustusjoukkueessa. Myös loppuvuodesta 2006 syntyneiden on mahdollista pelata U17-sarjassa pelikaudella 2024. Joukkueeseen toivotetaan mielellään tervetulleeksi uusia jenkkifutiksesta kiinnostuneita pelaajia lajitaustasta, koosta ja muista ominaisuuksista riippumatta.

 

Amerikkalainen jalkapallo on ns. late entry -laji, jonka voi hyvin aloittaa nuoruusiässä tai aikuisena. Tervetuloa rentoon, mutta tavoitteellisesti pelaavaan porukkaamme! Kokeilemaan voi tulla ja mukaan pääsee missä vaiheessa kautta tahansa. Seuralla on lainavarusteita, joilla pääsee yleensä alkuun ilman suuria alkuinvestointeja.

 

Tampere Saintsin U17-joukkue pelasi kaudella 2023 11vs11 SM-sarjassa Helsinki East City Giantsia, Helsinki Roostersia, Helsinki Wolverinesia ja Seinäjoki Crocodilesia vastaan. Joukkueessa pelasi myös Pori Bearsin ja Hämeenlinna Tigersin pelaajia.

 

Joukkue harjoittelee talvikaudella Pirkkahallissa ja Sammonkadun Tredun liikuntasalissa. Myös lajia tukevia fysiikkatreenejä järjestetään. Pelikaudella harjoitellaan Koivistonkylän ja Pyynikin tekonurmikentillä. U17-ikäiset pelaajat harjoittelevat etenkin talvikaudella myös yhdessä miesten edustusjoukkueen kanssa.

 

Kausimaksu kaudella 2023 on koko vuoden osalta 550 e + seuran jäsenmaksu 30 e.

 


Joukkue harjoittelee talvikaudella Tampereen Messu- ja uheilukeskuksessa, Pirkkahallissa ja Sammonkadun Tredun liikuntasalissa.

 

Myös lajia tukevia fysiikkatreenejä järjestetään Liikuntakeskus Poltteella fysiikkavalmentajan johdolla.

 

Pelikaudella harjoitellaan Koivistonkylän ja Pyynikin tekonurmikentillä. U17-ikäiset pelaajat harjoittelevat etenkin talvikaudella myös yhdessä miesten edustusjoukkueen kanssa.

 

Uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan harjoituksiin. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse junioripaalikko@tamperesaints.fi

Kauden 2024 otteluohjelma julkaistaan keväällä.

Kotiottelut pelataan Saintsin kotikentällä Tampereen Pyynikillä.

Päävalmetaja 

Henri Toiminen 

henri.toiminen@tamperesaints.fi

puh. 0458708897

 

Joukkueenjohtaja

Riitta-Liisa Larjovuori

riitta.larjovuori@tamperesaints.fi

puh. 0504360816

 

Junioripäällikkö

Nadja Mattila

junioripaallikko@tamperesaints.fi

puh. 0453565383

Sponsorit ja yhteistyökumppanit kaudella 2023

Viimeisin kotiottelu: