Saints naiset ovat saaneet kautensa päätökseen ja ovat palkinneet kauden aikana ansioituneita pelaajia ja valmentajia. Tänä vuonna palkittiin seuraavat pelaajat:

Vuoden hyökkääjä

Lotta Ahonen

Kilpailuhenkisyys ensiluokkaista ja halu kehittyä näkyi treenistä ja viikosta toiseen heti joukkueeseen liittymisestä lähtien. Sama näkyi myös peleissä kauden aikana ja tulostakin tuli.

Vuoden puolustaja

Eveliina Virtanen

Tasaista ja fyysistä suorittamista downista toiseen ja vaikka työ ei aina näy tilastoissa, niin arvo joukkueelle on täysin selkeä. Ilman linjan ankkuria, emme olisi pelanneet nykysysteemillämme puolustuksessa.

Vuoden kehittyjä -hyökkäys

Heini Tammilehto

Heini tuli viime syksynä hienosti joukkueeseen mukaan ja Heinin kyky oppia sekä omaksua uusia asioita oli korkealla tasolla. Tämä mahdollistikin korkealla tasolla pelaamisen jo ensimmäisellä kaudellaan.

Vuoden kehittyjä puolustus

Riikka Himanen

Hieno kehitys erityisesti viimeisen vuoden aikana kovan työn ansiosta. Valmennusryhmästä kuultuna: “Sehän oli ihan uus pelaaja tällä kaudella”

“Tekee töitä sen eteen” – palkinnot

Maarit Huttunen & Anna Parviainen

Mahtava sitoutuminen niin omaan kehittymiseen kuin joukkueen eteen työskentelemiseen. Aina ajoissa treeneissä, ei valita, laittaa kyselemättä kroppaa likoon ja tuskin sattumaa, että myös kaksi eniten treeneissä paikalla ollutta pelaajaa.

Vuoden effort

Petra Pölkki

Petran “pilliin asti pelaaminen” on jotain sellaista mistä me jokainen voitaisiin ottaa oppia niin urheilussa kuin (joskus) ihan elämässäkin.

Alfa naaras

Jonna Tuovinen

Pelaajien äänestämä pelaaja, joka toiminnallaan edustaa joukkuetta, toimii esimerkkinä ja on vain äärettömän kova alfanaaras! Tänä vuonna äänestys oli äärimmäisen tiukka ja moni pelaaja oli saanu ääniä.

Vuoden valmentaja

Mikko Aspinen

Pelaajien valitsema valmentaja, joka toiminnallaan on auttanut pelaajia kehittymään ja luonut hyvää joukkuehenkeä omalla asenteellaan.

Joukkueen MVP

MVP:n valinta tuotti valmennukselle tuskaa. Päätimmekin olla jakamatta henkilökohtaista MVP-palkintoa, koska todellinen MVP oli jokainen teistä.

Teksti: Sarina Forsblom