Tampere Saintsin juniorijaosto on valittu Pirkanmaan osuuskaupan Kannustajat -ohjelman kannatusjaksolle 1.1.-30.6.2019!

Kaksi kertaa vuodessa tapahtuva Kannustajat -ohjelma on osa Pirkanmaan osuuskaupan vastuullisuusyhteistyötä. Kannustajat -ohjelman tuki on tarkoitettu erityisesti lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Ohjelmassa Pirkanmaan osuuskaupan asiakasomistajat pääsevät vaikuttamaan tuen jakautumiseen paikallisten yhdistysten kesken – voit siis asiakasomistajana päättää, mihin oman kauppasi sponsorointituki menee! Osallistua voi jokainen Pirkanmaan osuuskaupan asiakasomistajatalouden pääjäsen ja koko talouden bonusostokset kerryttävät kannustettavan porukan tukipottia. Mikä parasta: kannustaminen ei ole pois asiakasomistajien omista bonuksista, vaan se on sinulle täysin ilmaista!

Tampere Saints on ainoa amerikkalaisen jalkapallon seura, jolle on myönnetty Suomen Olympiakomitean Tähtiseura -tunnus. Lasten ja nuorten osa-alueen tunnusta kantaa ylpeästi jokainen Saintsin junioritoimija – lasten ja nuorten kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille kunnia-asia!

Kannustajat -ohjelmasta saatu tukisumma käytetään varustehankintoihin sekä amerikkalaisen jalkapallon tunnettuuden parantamiseen niin koulukäyntien kuin myös ilmaisten harjoituskertojen avulla.

Kannustajaksi voit ryhtyä omalla S-kanavallasi. Vaikka kannustamisen voi aloittaa myös kannatusjakson viimeisenä päivänä ja kannustettava saa siitä saman hyödyn silloinkin, on tietysti itsellesi helpompaa ryhtyä kannustamaan pyhimysjunioreita heti tänään – näin asian unohtaminen ei harmita heinäkuussa! Tarkat ohjeet kannustamiseen löydät osoitteesta www.kannustajat.fi, mutta halutessasi voit pyytää apua myös esimerkiksi Tampere Saintsin juniorijohtoryhmältä.