Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy Tampere Saints Ry y-tunnus 1566279-5. Myymme tuotteita Suomen alueelle. Pidätämme oikeuden toimitusehtojamme, hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen ja tilauksen vahvistaminen

Kaikki tilaukset vahvistetaan tilauksessa ilmoitettuun sähköpostiin, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilausnumeron
  • tilatut tuotteet
  • laskun loppusumman
Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: PayPal 

Toimitusaika

Postitamme tuotteet yleensä 5-7 arkipäivän kuluessa tilauksesta, mikäli tuotetta löytyy samantien varastostamme ja tilaus näkyy meillä maksettuna. 

 

Mikäli tuote tehdään tilauksesta, ilmoitetaan tuoteen suuntaa antava toimitusaika tuoteen kuvauksessa.

 

Tuoteen voi noutaa yleensä 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta toimitusajan riippuessa noutajan ja Tampere Saints Ry:n puolesta tuoteen toimittavan henkilön aikatauluista. Tuotteen nouto sovitaan sähköpostitse tilauksen yhteydessä ilmoitetun sähköpostin välityksellä.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset pakettina ja kirjeenä. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista, maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta www.posti.fi

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. 14 vrk aika lasketaan tuotteen noutamisesta alkaen reklamaation tekemiseen.

Ennen palautusta, lähetä sähköpostia osoitteeseen myynti@tamperesaints.fi. Mainitse viestissä seuraavat tiedot:

  • tilausnumerosi
  • nimesi
  • reklamoitava asia (eli haluatko palautuksen, vaihdon tms.)
  • tuotteen palautuksessa tilinumero, johon tuotteen summa palautetaan

Saat vastausviestissä ohjeet tuotteen lähettämisestä takaisin. Älä postita pakettia ennen kuin olet saanut ohjeet palautuksesta.

 

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen

TietosuojakäytäntÖ

Tampere Saints Ry käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Tampere Saints Ry sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.