Amerikkalaisen jalkapallon lajikokeilupäivät junioreille

Uusi ottelukausi siintää jo tulevaisuudessa. Vaikka Tampere Saintsin toimintaan pääsee myös pitkin vuotta, järjestää seura puolivuosittain matalan osallistumiskynnyksen lajikokeilumahdollisuuksia niin junioreille kuin naisille ja miehillekin!

 

Tampere Saintsilla on juniorijoukkueet sukupuoleen katsomatta aina 7-vuotiaista 19-vuotiaisiin asti.

Kevään junioreiden lajikokeilut pidetään kolmena iltana Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa viikolla 9. Tervetulleita ovat kaikki lajista kiinnostuneet tai vaikka vain uteliaat! Jefussa löytyy pelipaikat kaikinlaisille pelaajille; isoille, vahvoille, nopeille, heittäjille ja ihan kaikille muillekin siitä välistä tai näiden ulkopuoleltakin.

AIKATAULU

  • maanantai 26.2. klo 17.15-18.45
  • tiistai 27.2. klo 16.00-17.30
  • torstai 1.3. klo 17.15-18.45

Mukaan tarvitset vain sisäpelikengät ja vesipullon. Osallistuminen lajikokeilupäiviin on täysin maksutonta. Paikalla on Tampere Saintsin pelaajia ja junioreiden vanhempia järjestämässä toimintaa ja vastailemassa kysymyksiin. Vanhempien kysymyksiin vastaavat junnujen johtoryhmän jäsenet.

Tule yhteen tai vaikka kaikkiin kokeilukertoihin! Kolmesta kerrasta muodostuu jo mukava minileiri. Ilmoittaudu ennakkoon tästä (23.2. mennessä).

Lisätietoja saat Tanja Takalolta

tanja.takalo@tamperesaints.fi

045 883 6868

Samoihin aikoihin järjestetään myös naisten tryoutit 26.2.-2.3. sekä miesten tryoutit 12.-21.2. Lisätietoja näistä tapahtumista saat ylläolevista linkeistä löytyviltä facebook -tapahtumasivuilta.