Anni Pajunen Saintsin puolustukseen

Saintsin rosteri jatkaa vahvistumistaan. Helmikuun leirillä pelaajasopimuksen allekirjoitti maajoukkueessakin edustanut Anni Pajunen. Takapuolustajana pelaava Pajunen pelasi viime kaudella Mikkeli Bouncersissa. Tampereelle Pajunen päätti suunnata monen muun viime kauden joukkuekaverinsa tavoin muun muassa laadukkaan valmennuksen vuoksi:

“Tampereella oli viime kesänä hyvännäköistä tekemistä, ja Saints oli luonnollinen valinta seuraavana etappina pelaajamateriaalin ja pätevän valmennuksen takia.”

Viime kaudella Pajunen oli koko Naisten Vaahteraliigan takapuolustajista tehokkain taklaaja, ja ansaitsikin paikkansa jo toistamiseen All Stars -kentällisessä. Päävalmentaja Mikko Aspiselle Pajunen on vanha tuttu Kuopion valmennusajoilta.

“Annin saapuminen vahvistamaan Saintsia on itselleni erityisen hieno uutinen, sillä sain valmentaa häntä Kuopiossa hänen uransa alkuaikoina. Anni on kehittynyt vuosien varrella huipputason pelaajaksi, jonka vauhdikasta ja aggressiivista pelityyliä on ilo seurata,” Aspinen kertoo.

Aspiselle on jäänyt erityisesti mieleen Pajusen varmat otteet viime kaudella Saintsin ja Bouncersin kohtaamisessa Mikkelissä:

“Viime vuodelta tuoreessa muistissa on vierailumme Mikkelissä, jossa Anni kahdella pallonriistolla käytännössä katkaisi siivet mahdolliselta loppukiriltä, ja odotan saman suorittamisen jatkuvan nyt Tampereen riveissä.”

Kuva: Tytti Martikainen

Pajunen on itsekin innoissaan uudesta joukkueesta ja uusista joukkuekavereista. Mukana on myös vanhoja tuttuja, joten yhteinen sävel löytyy varmasti nopeasti.

“Huippuu päästä tähän porukkaan mukaan! Maajoukkue-juttujen myötä on jo tuttuja joukkueessa, ja ootan innolla et päästään yhessä treenaan ja pelaan,” Pajunen hehkuttaa.

Pajusen odotukset offseasonille ja tulevalle kesälle kiteytyy yhteen lausahdukseen:

“Talvi ja kevät kovaa treeniä, ja kesä kovaa pelaamista.”

Tervetuloa pyhimysperheeseen Anni Pajunen!

Kirjoittaja: Veera Jalava

Kuvat: Mikkeli Bouncers ja Tytti Martikainen