FANN Ympäristötekniikka Oy Tuukka Lehtosen Kummiyrityksenä

Tampere Saintsin yhteistyökumppani FANN ympäristötekniikka Oy on toiminut Tuukka Lehtosen ja Turo Lehtosen kummiyrityksenä vuodesta 2017 alkaen ja jatkaa hyvin toiminutta yhteistyötä myös kaudella 2018 Saintsin ja Tuukan kanssa, Turo Lehtosen keskittyessä opintoihin kaudella 2018.   

FANN on osa Ruotsalaista Northern Environmental and Water Solutions-konsernia, joka on toiminut alalla jo 30 vuotta ja on alansa markkinajohtaja Ruotsissa. Suomen markkinoilla FANN on toiminut jo 18 vuotta. FANN tarjoaa kokonaisratkaisuja kotitalouksien ja suurempien kohteiden jäteveden puhdistukseen etuinaan tehokkuuden tuomat mahdollisuudet myös kohteisiin, joissa tilankäyttö on rajallista. FANN:iin kannattaa olla siis yhteydessä, olit sitten rakentamassa uutta tai päivittämässä vanhaa järjestelmääsi ympäristöystävällisempään, tehokkaampaan ja turvallisempaan ratkaisuun. Hyvänä esimerkkinä FANN tuotteista erittäin vesipihi Roslagen alipaine wc-järjestelmä ja jo 40 vuotta täyttänyt IN-DRÄN-moduulitekniikka imeytys- ja suodatusjärjestelmiin. 

Tampere Saints ja Lehtoset ovat olleet tyytyväisiä yhteistyöhön FANN:in kanssa rakentamassa Tamperelaista menestystarinaa. FANN Ympäristötekniikka on ollut erityisen tyytyväinen Tampere Saintsin monivuotiseen, nousujohteiseen kehitykseen ja Sinettiseura-tunnustuksellakin palkittuun juniorityöhön. Kummitoiminnan puolella FANN:in vaikutuksen ovat tehneet Lehtosten veljesten pelillisten otteiden lisäksi merkittävä sitoutuminen ja panos Saintsin toimintaan.  

FANN odottaa näkevänsä maajoukkuerinkiin kuuluvan suojattinsa Tuukka Lehtosen 29.7. alkavien Suomessa pelattavien amerikkalaisen jalkapallon EM-lopputurnauksessa Blue Lions -paidassa.

fann_logo-1.jpg