Farmisopimus Seinäjoki Crocodilesin kanssa

Farmisopimus Seinäjoki Crocodilesin kanssa

Saints Naiset ovat tehneet farmisopimuksen Crocodilesin kanssa kaudelle 2022, jota päävalmentajat kommentoivat tahoiltaan.

Mikko Aspinen: “Farmiyhteistyön sopiminen Seinäjoki Crocodilesin kanssa oli luonteva jatkumo jo viime vuoden loppukaudesta tapahtuneiden seurasiirtojen johdosta. Hennis, Minna, Nelly ja Tiina sopivat todella hyvin joukkueeseen ja osoittivat, että Seinäjoella ja Tampereella asioita tehdään samalla mentaliteetilla. 

Keskustelut Kimmon kanssa loivat lisäuskoa, että farmisopimus on molemmille joukkueille edullinen ratkaisu saada pelaajat pelaamaan sopivalla sarjatasolla ja mahdollistaa mahdollisimman monelle monipuolinen kesä jenkkifutiksen parissa. Vaikka talvea on jälleen varjostanut koronan luomat haasteet toimintaympäristöissämme, niin toivottavasti kevään mittaan saamme vielä yhteisharjoituksia toteutettua ja pääsemme laajemmin toteuttamaan farmiyhteistyötä.”


Crocodilesin päävalmentaja Kimmo Kuvajan mietteet yhteistyöstä:

“Olen todella tyytyväinen meidän farmisopimukseen Tampere Saintsin naisten joukkueen kanssa. Tämä palvelee molempia joukkueita siten, että tarvittaessa osa meidän pelaajista voi mennä Tampereelle pelaamaan ylemmän sarjatason otteluita ja saamaan kokemusta. Vastaavasti Tampereen pelaajat, jotka haluavat saada lisää peliaikaa voivat tulla meidän avuksi. Koska rosterimme on melko pieni, niin Tampereelta tulevat pelaajat tulevat olemaan suureksi avuksi siinä, ettei kenenkään tarvitsisi pelata kahteen suuntaan.”

Tulevalla kaudella Saints pelaa ylimmällä sarjatasolla naisten Vaahteraliigassa ja Crocodiles 1-divisioonassa.

Kuva: Matilda Majuri