Jenkkifutista Pyynikillä koko päivä

Huomenna lauantaina 16.6. Pyynikillä pelataan jenkkifutista koko päivä. Kello 11 Pirkanmaa Patriots saa vastaansa Mayhemin Ruskosta, jonka perään kello 16 pelataan naisten vaahteraliigaa, kun Tampere Saints saa vieraakseen Helsingistä Roostersin.

 

Miesten 3-divisioonan otteluun on vapaa pääsy. Ottelun aikana jefukansaa palvelee kahvio, sekä anniskelualue, jossa pääsee viilentämään itseään Nokian Panimon tuotteilla helteisenä kesäpäivänä.

Kello 16 potkaistaan käyntiin naisten Vaahteraliigan ottelu. Lipun hinta on 5 euroa, alle 14-vuotiaat pääsevät sisään veloituksetta. Portilta voit ostaa myös naisten kausikortin, jolla pääset veloituksetta sisään naisten jäljellä oleviin kolmeen kotipeliin. Kausikortin hinta on 10 euroa.

Myös otteluiden välisen ajan sekä kahvio, että anniskelu palvelee myös. Joten mikäs sen parempaa, kun viettää kaunista kesäpäivää Pyynikillä jenkkifutiksen, maukkaiden kahvion antimien, sekä kylmien panimotuotteiden parissa. Sekä kahviossa, että anniskelussa käy käteisen lisäksi myös korttimaksu.

Muistathan otteluiden välissä käydä portilla hoitamassa pääsymaksun naisten otteluun.

Jenkkifutis on tunnetusti parasta paikan päällä ja huomenna siitä saa nauttia koko päivän.

Nähdään huomenna Pyynikillä!