Joukkueeseen pitkänlinjan kokemusta sekä uutta verta

Velipekka Jaakonsaari palaa pelikentille välivuoden jälkeen.
Nokialaislähtöinen, vuoden 2014 EM-kisoissa maajoukkuepaidassakin esiintynyt keskushyökkääjä Velipekka Jaakonsaari allekirjoitti sopimuksen kaudesta 2019. Jaakonsaaren edellinen joukkue oli Hämeenlinna Huskies, jossa VP voitti Spagettimaljan 2016 ja liigapronssia 2017. Jaakonsaari vahvistaa huomattavasti jo nyt laadukasta kotimaista keskushyökkääjäkalustoa, ja tuo monipuolisuudellaan pelikirjaan uusia vivahteita. VP:llä on myös monivuotinen kokemus laitahyökkääjänä, jossa iso koko ja hyvät kädet ovat omiaan, joten isoa roolia tarjotaan varmasti myös heittopeleissä.

Velipekka Jaakonsaari

 

Jarkko Ylä-Häkkinen, Saintsin monivuotinen potkaisija on tehnyt sopimuksen kaudesta 2019 joukkueen kanssa. Viime kausi jäi vammojen takia väliin, ja nyt kun paikat ovat jälleen siinä kunnossa, että Vaahteraliigassa pystyy potkimaan korkealla tasolla, oli aika palata kentille ja tehdä se tietenkin sinisessä paidassa.
Viime kaudella Saintsissa potkaisijan hommia hoiteli useita eri pelaajia, mutta tällä kaudella Jarkko ottaa vastuun niin pallojen saattamisesta tolppien väliin, kuin aloituspotkujen hoitamisesta niin, että vastustaja joutuu aloittamaan draivinsa mahdollisimman huonosta kenttäasemasta.

Kolmas veteraani, monivuotinen puolustuksen linjamies Jaakko Kuusisto, on myös solminut joukkueen kanssa jatkosopimuksen kaudelle 2019. Jaakko on pelannut myös Pirkanmaan Patriotsien riveissä viime kaudella, jolloin Patriots otti hopeaa Rovaniemi Nordmenin viedessä finaalin.

Jaakko Kuusisto

Uutta verta Pyhimyksiin puolestaan tuovat linjamies Oskari Lehtiniemi, linjamies Ville Koivikko ja laitahyökkääjät Eetu Järvenpää ja Rami Heimonen.

Oskari Lehtiniemi tunnetaan hyvin etenkin Porvoossa, jossa Oskari saavutti U17 ja U19 ikäluokissa mestaruudet, ja on kuulunut myös U19 ikäluokan maajoukkuerinkiin. Butchers on tehnyt erinomaista työtä Oskarin kehityksen kanssa ja potentiaalia Vaahteratasolle miehestä löytyy roppakaupalla. Pistäkää nimi muistiin.

Oskari Lehtiniemi

Ville Koivikko puolestaan saapuu Hyvinkään Falconsista jossa on pelannut viimeiset kaudet 3-divisioonaa ja saanut imeä oppeja J-P Kuusistolta, joka tunnetaan myös TAFTin kovaluonteisena ex-Vaahteraliigavalmentajana. Talven aikana Ville on vielä kouliintunut Hannes Mattilan valmennuksessa, ja on enemmän kuin valmis, kun kauden ensimmäisen pelin kick-off lähtee liikkeelle.

Laitahyökkääjät Eetu Järvenpää ja Rami Heimonen aloittavat ensimmäistä kauttaan Vaahteraliigassa, ja tulevat haistelemaan kuinka kovaa meno tulee olemaankaan liigan kulmapuolustajia vastaan.
Nopeutta löytyy, kaikesta oppii, ja miehet tulevat varmasti nostamaan tasoa peli-peliltä.