Junioreiden lajikokeilukerrat tulevat taas!

Hiihtolomaviikolla on jälleen mahdollista päästä tutustumaan amerikkalaiseen jalkapalloon erittäin matalalla kynnyksellä – kaikille 7-20-vuotiaille avoimet lajikokeilukerrat järjestetään kahden päivän aikana! Tervetulleita ovat kaikki ikähaarukkaan sopivat lapset ja nuoret urheilutaustaan, kokoon ja sukupuoleen katsomatta.

Kaksi ilmaista kokeilukertaa ovat maanantaina 25.2. sekä torstaina 28.2. Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Ikivihreät tekonurmet löydät osoitteesta Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere. Molempina päivinä kokoontuminen aulatiloissa klo 17:15. Ei ennakkoilmoittautumisia, mukaan tarvitset vain liikkumiseen sopivat varusteet sekä vesipullon.

Sitoutuneet harrastajat pääsevät osallistumaan heti lauantaina 2.3. leiripäivään! Kysy lisätietoja lajikokeiluiden aikana. Täysi-ikäistyneillä pojilla on mahdollisuus edetä pelaamaan miesten joukkueissa. Naisten joukkueiden alkeiskurssi järjestetään samasta päivästä alkaen. 15 vuotta täyttänyt, korkeintaan 20-vuotias tyttö tai nainen voi siis osallistua vaikka niin junioreiden kuin myös naisten lajikokeiluihin ja pitää erittäin jefuntäyteisen hiihtoloman!

Jos jostakin syystä hiihtoloma on jo täynnä muuta tekemistä, muistathan, että amerikkalaisen jalkapallon voi aloittaa Saintsin juniorijoukkueissa koska vain! Ota yhteyttä oman tai lapsesi ikäluokan joukkueenjohtajaan ja tule mukaan suoraan harjoituksiin!

Tervetuloa pyhimysperheeseen!

 

Muista kannustaa pyhimysjunioreita Pirkanmaan osuuskaupan Kannustajat -tukiohjelmassa! Lisätietoja osoitteessa www.kannustajat.fi!