Katsaus Tampere Saints -naisten kuluneeseen off seasoniin sekä tulevaan kauteen

Paljon on ehtinyt tapahtua siitä kun syksyllä 2019 aloitimme valmistautumisen tulevaan kauteen. Monipuolinen ympärivuotinen urheilu on edelleen ollut selkeä teemamme ja mielestäni se onkin ainoa tie jota urheiluseurassa tulee pyrkiä jos haluaa kilpailla euroopan kovimmassa sarjassa, euroopan parhaita pelaajia vastaan.

Jatkuvuuteen halusimme myös panostaa ja onneksemme saimmekin pidettyä valmennusryhmämme käytännössä samana edellisestä kaudesta.

Pienen ylimenokauden jälkeen aloitimme yhteisharjoittelun syyskuussa ja off season jatkuikin niin laji-, voima-, kuin juoksuharjoittelun merkeissä taukoamatta aina koronaviruksen Suomeen saapumiseen asti. Tuohon maaliskuiseen hetkeen mennessä olimme ehtineet joukkueena kokoontua lähes sata kertaa ja täytyy olla tyytyväinen siihen mitä off seasonilla ehdimme saada aikaan.

Nyt kirjoitushetkellä toukokuussa olemmekin aivan uuden edessä. Rajoitustoimia on pikkuhiljaa alettu poistamaan ja olemme palanneet pienryhmaharjoitusten pariin. Moni pelaaja edelleen odotetusti miettii omaa lopullista päätöstään tulevan kauden suhteen ja sen lisäksi joukkueemme on valitettavasti kokenut poistumaa niin loukkaantumisten kuin muidenkin syiden takia. Tästä johtuen tuleva kausi onkin vielä hieman kysymysmerkki.
Se on varmaa, että kauden luonne on muuttunut siitä mitä olemme syksyn ja talven aikana ehtineet suunnitella, mutta siitä huolimatta olemme hyvin avoinna sen suhteen mitä se meille tuokaan.


Turvallista jefukesää kaikille!


Panu Hämäläinen

Naisten joukkueen päävalmentaja