Kohti kautta 2023

Kohti kautta 2023

Vaikka edellisen kauden päätöksestä on kulunut vain kuukausi aikaa, niin olemme saaneet tulevan kauden valmistelut erinomaisen hyvään tahtiin. Viime vuoden päätös jätti paljon hampaankoloon, joten olemme päättäneet aloittaa valmistautumisen hyvissä ajoin jotta ensi kaudella ei tarvitse mutkutella. Joku viisaampi valmentaja sanoi joskus että huomisen totuus tehdään tänään eilisen työllä.

Tulevalla kaudella valmennusryhmään tulee luonnollisesti pieniä muutoksia ja haluankin tässä kohtaa kiittää Mikko Airaksista, Peter Arkkoa sekä Kaisa Carlson-Järviötä erinomaisesta työstä joukkueemme kanssa. Toivottavasti saamme vielä tulevaisuudessa nauttia heidän työskentelystä valmennuksen parissa tauon jälkeen. 

Vaikka tauolle jääviä valmentajia tuleekin ikävä, niin myös hyviä uutisia valmennusrintamalla on uusien valmentajien muodossa, sillä saamme joukkoomme pelaajistosta siirtyvät Annika Heinon ja Kaisa Kiurun. Heidän lisäkseen valmennukseen palaa myös pitkä-aikainen Saints-tekijä Panu Hämäläinen, jonka osaaminen ja ammattitaito on kullanarvoinen lisä tulevaisuudessa.

Talvikaudella tulemme painottamaan paljon urheilijana kehittymistä, johon saamme fysiikkavalmentajiksi aina erinomaisen Jarkko Wellingin sekä uutena valmentajana Saara Passin. Tämän lisäksi saamme pitkään odotetun juoksutreenin takaisin ohjelmaan Panun ohjaamana. Tiedän että ensi vuonna kentällä näkyy taas askelta fyysisempi, nopeampi ja räjähtävämpi Saints. 

Talven tematiikka on tullut valmentajien ja pelaajiston keskellä hyvin selkeäksi, tavoitteenamme on olla kovempi, kilpailullisempi ja kettumaisempi joukkue, joka kilpailee ensi vuonna päämääränään voittaa kauden viimeinen peli. 

Kirjoittaja: Mikko Aspinen

Kuva: Fotokuutti