Kokenut kulmapuolustaja Saintsin Vaahteramiehistöön

Kokenut Huskies kulmapuolustaja Sami Haantaus kiinnitetty Tampere Saintsin tulevan kauden miehistöön. Vaahteraliigan kokeneisiin kulmapuolustajiin ja työjuhtiin kuuluva Sami Haantaus on solminut sopimuksen Pyhimysjoukkueeseen kaudelle 2018.

 

Haantaus siirtyy Tampereelle Hämeenlinna Huskiesista, jossa hän oli viime kaudella osana Huskiesin suomalaisten “Bermudan kolmiosta” yhdessä Kattaisen ja Isokäännän ohessa. Haantaus on Huskies juniorikoulun kasvatteja ja on edistynyt huimin harppauksin takakentän avainpelaajana Huskiesien noustessa divisioonatasoilta Vaahteraliigan välieriin. Samilla on taustalla myös jääkiekko, jossa peliura jatkui aina B-junioreihin puolustajan ja keskushyökkääjän rooleissa.

 

Saintsin päävalmentaja Teemu Majander kommentoi uutta Pyhimyspelaajaa seuraavasti:

“Sami on nuori, solidi kulmapuolustaja, hyvä taklaaja, jonka liike, effortti ja kehittymisen käyrä on erittäin hyvää tasoa. Sami tekee paljon töitä kehityksen eteen, johon jenkkitakamies Elliott Jeffcoatin laadukas valmennus tuo tälle kaudelle varmasti oman uuden säväyksensä. Takakenttämme on tämän myötä edelliskautta vahvempi ja liikkuvampi.”

 

Puolustuksen koordinaattori Sami Telenius on tyytyväinen onnistuneen ja monivaiheisen prosessin lopputulokseen:

“Sami on Vaahteraliigaa nähnyt vahvistus ja erittäin hyvä lisä tuomaan sekä syvyyttä että leveyttä kulmapuolustuksen alueelle, jolla osa-alueella olimme viime kaudella liikkeellä melko ohuella rosterilla.

Uskomme Samin edistyvän myös Saintsissa huimin harppauksin tulevalla kaudella ja jatkavan junnuista alkanutta jyrkkää kehityskäyräänsä.

Samin otteet harjoituksissa ovat osoittaneet, että halu pelata korkeatasoista jefua ja menestyä joukkueen mukana on saanut puolustuksemme palaset hyvin loksahtelemaan paikalleen.”

 

Sami Haantaus on itsekin erittäin tyytyväinen siirtoonsa pyhimyspaitaan.

“Halusin jatkaa Vaahteraliigassa ensi kaudellakin, ja Saints on osoittautunut oikeaksi joukkueeksi minulle. Täällä on hyvä pelaaja- ja fysiikkavalmennus, porukkahenki sekä harjoitusolosuhteet. Organisaatio toimii pelaajan näkökulmasta erinomaisesti.”

 

Tampere Saints toivottaa Samin lämpimästi tervetulleeksi Hurtista Pyhimysten joukkoon!