Lauantain leirillä jopa 80 pyhimyspelaajaa

Tampere Saints järjesti lauantaina 7.1 Pirkkahallissa seuran yhteisen leirin, johon osallistui yhteensä noin 100 pelaajaa. Naisten kenttäpuoliskolla oli yhteensä 40 henkeä ja miesten puolella 60, joten jalkapallokentällä oli välillä jopa hieman ahdasta. Mukana oli farmiyhteistyön kautta myös Nokian pelaajistoa. Yhteensä 3 kentällä vietetyn tunnin sekä 2 luokkatunnin ansiosta pelikirjojen sisäistäminen lähti hyvin käyntiin.

 

Miesten joukkueeseen kirjoitettiin samalla 7 uutta pelaajasopimusta. Vanhat saintsilaiset; DL Aarno Kauppi, DL Jaakko Kuusisto, DB Johan Asala sekä Amerikan pelikentille tähtäävä DB Benjamin Ylipää kirjoittivat pelaajasopimukset. Lisäksi DB Jussi Taipalmaa laajensi valmentajasopimustaan myös pelaamisen puolelle ja uusina niminä sinivalkoisen pukee päälleen OL Terho Hytönen (Jyväskylä Jaguaarit) sekä LB Tobias Mäki (Seinäjoki Crocodiles). Miesten joukkueessa on nyt yhteensä 42 sopimuksen alaista pelaajaa ja näiden lisäksi vielä toistakymmentä urheilijaa, joilla on toistaiseksi vain harjoittelusopimus  seuran kanssa. Leirillä kävi lisäksi muutama lupaava Saints-juniori kokeilemassa miesten vauhtia ja todennäköisesti nämä tekevät tulevana kesänä liiga-debyyttinsä omien juniorisarjojensa lisäksi.

Naisten puolella oli touhuamassa 32 pelaajaa sekä 8 valmentajaa, joiden toiminnassa on myös mukana useita sopimuksettomia pelaajia tunnustelemassa vauhtia, joten rosteri todennäköisesti kasvaa vielä nykyisestä 40 pelaajasta ennen kesää.

Ulkomaalaisrintamalla Saints otti hieman takapakkia kun DE Andrea Pasquali ilmoitti jäävänsä Skotlantiin siviilipuolen töiden ja opintojen johdosta, ja näin ollen pitävänsä ainakin vuoden tauon Suomessa pelaamisesta. Neuvottelut usean ulkomaalaisen kanssa ovat kuitenkin hyvällä mallilla ja Saints todennäköisesti uutisoi ulkomaalaisten vahvistuksien sopimukset poikkeuksellisesti jo vuoden alkuvaiheessa.

Seuraava Tampere Saints -leiri on helmikuun 26. päivänä sunnuntaina Pirkkahallissa – tervetuloa kokeilemaan rahkeita uudistuneessa Saints organisaatiossa!

Seuraavalle leirille (26.2.) ilmoittautumiset:
Miehet, edustus: Teemu Majander – 050 491 4315
Miehet, kehitysjoukkue: Sami Ala-Lahti – 0400 590 216
Naiset, edustus: Jussi Honkonen – 040 969 4344
Juniorit, (U19, U17): Toni Uusitalo – 050 431 5070
Juniorit, (U15, U13): Eetu Ilomäki – 040 509 8233

Harri Koivunen kävi ikuistamassa menoa aamun harjoituksissa: Katso kuvat!