Kaudella 2019 Jyväskylä ja Tampere asettuvat samalle puolelle palloa. (c) Risto Koho
Farmiyhteistyö Jaguarsin kanssa

 

Jyväskylä Jaguarsin kanssa kaudella 2019 käynnistettävä farmiyhteistyö tarjoaa loistavan mahdollisuuden lajin harrastamiseen omaa täyttä potentiaaliaan vielä etsiville jenkkifutareille.

Jaguars pelaa kaudella 2019 II-divisioonassa 11 vs 11 -pelimuodolla. Saintsin tavoitteena on farmijoukkueen avulla tarjota kasvualusta nuorille ja lupaaville pelaajille sekä tarjota peliaikaa niille, jotka havittelevat paikkaa edustusjoukkueessa.

Farmijoukkueen tamperelaispelaajat harjoittelevat miesten edustusjoukkueen mukana talvella Pirkkahallissa ja keväästä lähtien Koivistonkylässä ja Pyynikillä 1-3 kertaa viikossa. Luvassa on myös fysiikkaharjoituksia yhteistyökumppani Poltteen kuntosalilla.

Ulkotreenit alkavat huhtikuun ensimmäisenä päivänä, säistä riippuen. Pyynikin kenttä on remontissa alkukesän ja aukeaa kesäkuun alussa kun kotiottelut alkavat. Tiedon seuraavista treeneistä löydät Tulevat treenit -välilehdeltä.

Mukaan ensimmäisiin treeneihin riittää nappikset ja liikuntavarusteet. Muiden varusteiden hankkiminen onnistuu myöhemmin, esimerkiksi seuralta edullisesti vuokraamalla.

Tulossa myöhemmin!

Valmennuksen päävastuu on Jyväskylä Jaguarsissa, mutta Tampereen päässä valmennuksesta vastaa miesten joukkueen päävalmentaja Jake Hale.

Ottelulista julkaistaan kun sarja vahvistetaan.

Jos jokin asia jäi epäselväksi, ole rohkeasti yhteydessä joukkueen toimihenkilöihin: