Milla Korhonen vahvistamaan Saintsin hyökkäystä

Myös Tampere Saintsin hyökkäys saa lisää vahvistusta kaudelle 2023, kun Mikkeli Bouncersissa pelannut laitahyökkääjä Milla Korhonen saadaan mukaan hänelle jo ennestään tutun pelinrakentaja Emmi Kolehmaisen kohteeksi.

Korhonen oli viime kaudella Bouncersin hyökkäyksen toiseksi paras etenijä. Hän vakuutti Naisten Vaahteraliigassa niin varmoilla kiinniotoillaan kuin nopealla vauhdillaan ja ansaitsi tehokkaalla tekemisellään myös paikan maajoukkueen harjoitusringissä.

Kuva: Mikko Kankainen

Korhonen jäi kauden 2022 jälkeen muiden mikkeliläisten tavoin ilman joukkuetta. Tampere valikoitui lyhimmän etäisyyden lisäksi myös laadukkaan valmennuksen ja valmiiksi laajan rosterin vuoksi:

“Saints oli jo heti syksyllä yksi vahvoista vaihtoehdoista valmennuksen ja pelaajamäärän takia, ja sitten kun Aspisen kanssa juttelin niin selkeytyi, että Saints on tällä hetkellä minulle paras vaihtoehto.”

Päävalmentaja Aspinen näkee Korhosen vahvuuksien sopivan hyvin Saintsin tulevan kauden hyökkäykseen (niin pelillisesti kuin tyylinsäkin perusteella):

(Uutinen jatkuu mainoksen jälkeen.)

“Milla on monipuolinen hyökkääjä, joka sopii todella hyvin tulevaan kauden hyökkäykseen nopeutensa ja rämäpäisyytensä puolesta. Mainitsematta mitään kultaisesta backplatesta, joka heti ensimmäisissä treeneissä nosti meidän swägä-tasoa noin 200%, Millalla on sopivan ylimielinen asenne hyökkääjäksi, ja vastaavasti hän tekee nöyrästi hommia joka downilla.”

Korhonen odottaa innolla uuden valmennuksen kanssa harjoittelua, uusiin joukkuekavereihin tutustumista sekä voittoja:

“Odotan, että pääsen kehittymään ja saan uusia juttuja itselle uudelta valmennukselta. Sekä tottakai odotan, että pääseen tutustumaan uusiin joukkuekavereihin, ja onneks on muutama vanhaki joukkuekaveri mukana nii vielä parempi! Ja ei kai kesältä muuta tarvii oottaa kun voittoja?”

Yksi huolenaihe Kuopiossa asuvalla Korhosella kuitenkin on:

“Tarviiko treeneihin ottaa tampere-suomi-sanakirjaa mukaan?”

Tervetuloa pyhimysperheeseen Milla Korhonen!

Kirjoittaja: Veera Jalava

Kuva: Hanna Kuisma