Molemmat pikkujunnujoukkueet voittoihin viikonloppuna!

Mennyt viikonloppu keskityttiin pienten junnujen peleihin. Lauantaina U13-junnut osallistuivat Porvoossa järjestettyyn turnaukseen ja sunnuntaina U15-nuoret isännöivät Pyynikillä Pori Bearsia. Molemmat joukkueet ylsivät hienosti voittoihin!

 

U13 @ Porvoo

Lauantaiaamuna klo 6 lähti 12 nälkäisen pikkupyhimyksen porukka kohti Porvoota kauden ensimmäiseen turnaukseensa. Ensimmäin ottelu odotti puoli yhdeltätoista ja lämmittelyynkin piti varata aikaa.. Pojat tekivät isoja pelejä lähinnä heittämällä palloa ja onnistuivat nappaamaan seuralle kauden ensimmäisen voiton Jyväskylän Jaguaareista lukemin 32-62.

Toinen peli alkoi melkein heti perään klo 12.00. Lämmin keli ja edellinen ottelu painoivat jaloissa, eikä tällä kertaa saavutettu voittoa. Kauas se ei kuitenkaan jäänyt, vaan junnut kärsivät tiukan tappion lukemin 46-56.

Talven harjoituksissa hankittu kunto ja hienosti sisäistetty pelikirja näkyi vaihtelevuutena pelikutsuissa ja onnistumisia tuli jokapuolella kenttää. Syyskaudella alkanut määrätietoinen toiminta on mahdollistanut kehityksen, jota onkin tullut jättimäisen harppauksin. Kotimatkalle lähti lopulta kaikkensa antanut, väsynyt mutta onnellinen pikkupyhimyslauma. Vaikka tavoitteet kauteen lähtiessä olivat hyvin maltilliset, voimme nyt jo huomata että tästä porukasta on vaikka mihin. Pikkupyhimykset ja valmennus kiittävät ja odottavat jo innolla seuraavia koitoksia!

 

U15 @ Pyynikki

Nuoret U15 pyhimykset olivat viikon valmistautuneet heidän seuraavaan koitokseensa Pori Bearsia vastaan. Kauden ensimmäisessä ottelussa tappioon nöyrtyminen oli sisuunnuttanut joukkuetta ja joukkue lähtikin uudella vimmalla sekä edellisen päivän onnistuneesta U13-turnauksesta saadulla tarmolla Bearsia vastaan.

Heti alussa joukkue sai todeta, että voitto ei irtoa helpolla Bearsin viedessä pallon pohjiin. Talven aikana tehty vahva pohjatyö sekä erilaiset fysiikka- ja koordionaatiotreenit kuitenkin tuottivat tulosta ja pelaajat jaksoivat painaa aivan eri lailla kuin loppua kohden väsähtänyt vastustajajoukkue. Sää oli helteinen, 25 astetta ja auringon paahdetta. Vastustaja oli vahva ja ensimmäinen ottelun puolikas mentiin takaa-ajoasemassa. Kolmannella neljänneksellä alkoi vastustajan väsymys näkymään ja Saintsin joukkue vaihtoi isompaa vaihdetta silmään. Viimeisellä neljänneksellä onnistuttiin ensin nousemaan tasatilanteeseen 28-28 ja siitä sitten vielä saatiin yksi touchdown, jolla päästiin johtoon. Porilaiset eivät antaneet periksi ja taistelivat pelin tasoihin. Jännitysnäytelmä päättyi siis tasapeliin varsinaisen peliajan päätyttyä pistetilanteeseen 36-36.

Jatkoajalla Saintsin juniorit pääsivät aloittamaan hyökkäämisellä. Taisteluhenki oli katossa ja joukkue onnistui touch downin teossa. Vastustajajoukkue aloitti tasoittavan hyökkäyksensä kokoetuaan hyödyntämällä, mutta fumblen kautta pallo saatiin taas Saintsille ja sitä kautta kauden ensimmäinen voitto on komeasti Saints U15- joukkueella nyt saavutettu!

Hyvillä mielin tästä onkin hyvä jatkaa kohti ensi viikon sunnuntaina pelattavaa vierasottelua Hämeenlinna Huskiessia vastaan!