Pääsiäisen satoa – brittikolmikko takakentälle!

Britit Sheldon Campbell DB/LB, Spencer Hind LB/RB ja Tyler Broad DB/WR, kaikki Leeds Universitystä ovat allekirjoittaneet sopimuksen kaudesta 2019 Tampere Saintsin kanssa juuri ennen pääsiäisviikonloppua.

Kaikki kolme saavuttivat BUCS Northern Premiership liigassa mestaruuden viime kaudella. Kyseessä on sarja, jossa Englannin viisi parasta yliopistoa pelaavat keskenään mestaruudesta.

Sheldon Campbell

Sheldon Campbell on vakiokasvo Brittien maajoukkueessa, esiintyen myös viime kesänä Vantaan EM-kisoissa.
Jotkut saattavat muistaa Sheldonin myös Jyväskylä Jaguaareista kaudelta 2017. Silloin kyseessä oli Sheldonin ensimmäinen kausi Englannin ulkopuolella, ja päävalmentaja Mikko Sammaleen ammattitaitoisessa, mutta silti tiukassa opissa, miehen urheilullinen perusta ja tekniikka kehittyivät, taklaukset osuivat paremmin kohdalleen ja mies näki kuinka Suomessa pelataan kovatasoista futista jo divaritasolla. Vierailu Sammaleen opissa ei tosiaankaan jäänyt turhaksi, sillä Jyväskylän kauden jälkeen Sheldon nousi Englannin maajoukkuerinkiin.
Nyt mies tuo taitonsa ja urheilullisuutensa esille Tampereella ja on innoissaan pääsystä Vaahteraliigaan pelaamaan.

-Previously playing in Finland for Great Britain and Jaguaarit, I’ve been eager to get back out there, and get my feet wet in the Maple League. The national home grown talent that Tampere and the Maple League have to offer, has no comparison outside the GFL, so I’m looking forward to good competetive tough season. Coming off Championship at Leeds Becket, I have the same intentions at Tampere, and believe this is more than possible with the aid of Coach Jake Hale and the players/support of the staff and the city around him. Go Saints!

 

 

Sheldonin monipuolisuudesta johtuen miestä tullaan käyttämään sekä takakentällä, että tukikerroksessa, ja mikä ettei myös hyökkäyksessä tarpeen mukaan.

Toinen Leeds Beckett ja BUCS mestarien edustaja on Spencer Hind. Pääasiassa tukimiehenä ja keskushyökkääjänä pelaava Hind tulee pääasiassa täydentämään tukikerroksen miehitystä. Mies kuuluu Sheldonin tapaan Englannin maajoukkuerinkiin. Spencer ei vielä ollut mukana viime kaudella Vantaalla, mutta otteet maajoukkueringissä lupailevat hyvää. Spencer on nopea ja atleettinen tukimies, joka liikkuu nopeasti kentällä ja taklaaminen on hyvää ja tehokasta. Sheldonin tapaan myös Spenceriä tullaan käyttämään myös hyökkäyksen puolella jos ja kun tilanne sitä vaatii. Spencerin kokemus keskushyökkääjänä tuokin aina uusia variaatioita, joita käyttää hyökkäyksen pelikirjassa.

Kolmas britti on Tyler Broad. BUCS liigan mestaruuden sinetöi nimitys finaalipelin MVP:ksi.Sen lisäksi, että Tyler on tuulennopea takamies, on hän myös tuulennopea laitahyökkääjä. Tyler olikin BUCS finaaliottelussa pitelemätön juuri hyökkäyksessä joka johtikin MVP nimitykseen. Kaiken tämän lisäksi Tyler on myös konkari erikoisjoukkueissa.
Sheldonin ja Spencerin tavoin, myös Tyler on kutsuttu Englannin maajoukkuerinkiin.

Päävalmentaja Jake Hale oli jälleen verkkoja vetämässä kun EU-vahvistuksia ryhdyttiin vakavasti katselemaan. Tarjokkaita oli kyllä, mutta kokonaisuutta katsoen päädyttiin pelaajiin, jotka tuntevat toisensa. Jake kommentoi Tyleria ja Spenceriä seuraavasti.
– Coming off their season at Leeds University and winning their BUCS League Championship Tyler will be a great addition of speed and Spencer will bring a lot of power that can move well in space. Both will add tremendous talent to the roster.

Indeed, Welcome to the Saints, Chaps!

Spencer Hind

Tyler Broad