<strong>Patrick Isbell ankkuroimaan Saints puolustuksen linjan</strong>

Patrick Isbell ankkuroimaan Saints puolustuksen linjan

Tampere Saints teki myöhäisen, mutta tärkeän viimeistelyn rosteriinsa vielä näin toukokuussa, kun se kiinnitti Arizonasta Patrick Isbellin pelaamaan pääsääntöisesti puolustuksen linjaa.

183cm ja 113kg Isbell on pelannut urallaan DE/OLB/MLB/DT paikoilla joten puolustukse boksi on tuttu, ja tuottaa näin myös erittäin arvokasta valmennusta Saints pelaajille niin miehissä kuin junioreissa. Viimeisimmät vuodet Saints on tuonut ulkomailta DB:n, joten tämän kauden hyvä DB tilanne mahdollisti nyt DL ja LB pelaajien tukemisen valmennuksella. 

Pelihistoriaa Patrickilla on JUCO:sta Gila River Hawks 2019-2020. Vuonna 2021 hän kävi Frankfurt Universessä tekemässä 5 pelissä 19 taklausta, 1 säkin, 4 taklausta miinukselle ja 17 QB prässiä. Kaudella 2022 hän pelasi Gridiron Developmental Football sarjan Arizona Road Runnerissa ja teki siellä 6 pelissä 6,5 säkkiä, 8 taklausta miinuksille, 23 taklausta ja 23 QB prässiä.

Miehen testituloksissa komeilee penkissä 102kg 30 toistoa, 193kg kyykyssä 18 kertaa ja 40yd juoksu menee 4,83 sekuntiin. Näillä luvuilla aiheuttanee varmasti kiirettä vastustajien hyökkäyksen linjalle sekä QB osastossa, ja RB:kin kannattaa juosta eteenpäin parasta mahdollista vauhtia ettei linjamies ota kiinni takaa. 

DC Jussi Taipalmaa kommentoi uutta asettaan seuraavasti:
Isbelistä saadaan vahva ankkuri puolustuksen linjaan, joka pystyy tekemään itse isoja pelejä, mutta myös helpottaa tukimiesosaston toimintaa.

Patrick kommentoi itse Tampereelle tuloaan seuraavasti:
I’m happy and grateful to be a part of this organization and i’m ready to come in and compete and help this team win a championship


Patrick tulee Suomeen juuri kauden kynnyksellä toukokuun lopussa, joten ensimmäiseen peliin valmistautuminen jää ohkaiseksi Saintsin kohdatessa Helsinki Wolverinesin sunnuntaina 4.6. Ottelu on hyvin tärkeä koska Saints pelaa sarjaohjelmasta johtuen Wolvoja vastaan vain kerran, joten häviö voi jo tarkoittaa kotifinaalin menetystä ensimmäisessä pelissä. Eikä se kolikonheittokaan ole kiva tapa mennä finaaliin. Joten voittoa lähdetään hakemaan!

Loppuun vielä HUB camp arviointi Patrickin pelikyvyistä:
 

A versatile player, Isbell possesses experience at defensive end, defensive tackle and linebacker. His high motor and energy enable him to show up around the ball; Isbell plays through the whistle on every rep. He places great emphasis on technique and flashes excellent lateral quickness. Area where he’ll need to improve is taming some of his brute strength, while working his upper body and lower body in unison more. A developmental player who was one of the most improved players by the end of the HUB Football CAMP on 11/13/22, working with NFL level coaches such as Sam Acho and Dwaine Board. Isbell is still improving and could be viewed as a defensive lineman or linebacker, depending on the scheme/need of a team.

Welcome to Tampere Patrick!

Kirjoittaja: Marcus Lönnqvista

Kuva: Chris Haas Sportpics 2