Pyhimykset irti Pyynikillä

Kolmen vieraspelin jälkeen Saints pääsee pelaamaan kotipyhäkössään, kun Kuopio Steelers saapuu Savosta saakka haastamaan pyhimykset lauantaina 1.6.2019  Pyynikin urheilukentällä klo 14.30 alkavassa ottelussa.

 

Ennakkoasetelmat ottelulle ovat jännittävät, sillä joukkueiden voimasuhteita päästään nyt koettelemaan ensimmäistä kertaa naisten Vaahteraliigan historiassa. Saints avasi kauden 2019 voitolla Helsinki Roostersista ja sen jälkeen kärsi tappiot sarjataulukkoa hallitseville Helsinki Wolverines Goldille sekä Turku Trojansille. Kuopio Steelers on samoissa pisteissä Saintsin kanssa kolmen pelatun pelin jälkeen voitettuaan Pietari Valkyriesin ja hävittyään samaisille Wolverinesille ja Trojansille.
Saintsin päävalmentaja Panu Hämäläinen odottaa tulevaa kotiottelua innoissaan: “Loistava fiilis päästä aloittamaan kausi myös kotona Pyynikillä. Kauden alku on tuonut joukkueelle myös haasteita. Alkukauden peliesitykset ovat olleet turhan epätasaisia ja virheiden eliminoiminen ja tasaisuuden löytäminen ovat ehdottomia avaimia otteluun. Loukkaantumiset ovat myös verottaneet meitä harmillisen paljon, mutta uusien pelaajien kantaessa uudenlaista vastuuta se voidaan paikata.”
Pyynikin puunatulla peliareenalla odotetaan siis tiukkaa kamppailua, tule sinäkin kannustamaan Saintsin naiset kauden toiseen voittoonsa!
Liput peliin 5€, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi, kausikortilla kaikki viisi kotipeliä 10€.
Pyynikillä paikalla myös kahvio ja anniskelualue.