Pyhimykset palaavat Pyynikille

Pyhimyksettäret palaavat kotikentälleen lauantaina 31.7. klo 12, kun neljän vieraspelin putken jälkeen Tampere Saintsin naisten vieraaksi Pyynikin urheilukentälle saapuu Jyväskylä Jaguars. 

Saintsin kausi on nyt puolessa, ja toista puoliskoa kohti lähdetään hyvillä mielin – ja hyvistä asetelmista. Seinäjoen luovuttua sarjapaikasta on Tampere tilanteessa 3-1, ainoa häviö on tullut sarjaa johtavalle Oulu Northern Lightsille. Saints on parantanut peliään läpi kauden, ja haluaakin Pyynikille palatessaan antaa parastaan:

“Mahtavaa päästä pitkästä aikaa pelaamaan jälleen kotikentällämme Pyynikillä ja haluammekin näyttää kotiyleisölle parastamme”, kommentoi joukkueen päävalmentaja Panu Hämäläinen.

Hämäläinen toteaa, että peliin on kuitenkin lähdettävä heti alusta alkaen kovalla sykkeellä: “Meillä on ollut aikaisemmissa otteluissa hieman vaikeuksia otteluiden aluissa, poislukien viime ottelumme Vaasaa vastaan, johon saimme hyvän ja fyysisen aloituksen. Tuosta on nyt hyvä lähteä parantamaan.” Joukkue lähteekin hakemaan, ei pelkästään vahvaa aloitusta, vaan vahvaa ja tasaista ottelua kokonaisuudessaan. 

Pyynikillä saapuva vierasjoukkue Jaguars metsästää edelleen kauden avausvoittoaan. Jaguarsin pelaaja-valmentaja Otteliina Rantanen toteaakin, ettei joukkuella ole kuin voitettavaa: “Lauantaina Pyynikillä tullaan näkemään nälkäinen petolauma. Kausi on kahta ottelua vaille paketissa Jaguarsin osalta, joten mitään menetettävää petolaumalla ei ole. Onnistumisia janotaan ja mitään ei tulla antamaan ilmaiseksi Saintsille.” 

Jaguarsista Rantanen kehottaa seuraamaan “hoki-kaksikkoa” #22 Inka Heikkistä ja #31 Mimmi Huuskaa molemmin puolin palloa. Lisäksi hän nostaa kansan tietoisuuteen puolustuksen linjan nauravan terminaattorin, #77 Iina Tiihosen.

Hämäläinen puolestaan kehottaa seuraamaan, miten Saintsin puolustuksessa kulmapuolustajat Janna Hakala ja Niina Pehkonen pärjäävät Jaguarsin heittohyökkäystä vastaan ja jatkuuko hyökkäyksen puolella sentteri Annika Heinon johtaman hyökkäyksen linjan noususuhdanteinen kausi.