Pyhimykset pyyhkäisivät petolauman yli Pyynikillä

Tampere Saintsin naiset palasivat vieraskentiltä takaisin kotiin, kun lauantaina 31.7. pyhimysten vieraaksi Pyynikin urheilukentälle saapui Jyväskylä Jaguars. Saints lähti peliin ennakkosuosikkina, ja sama asetelma oli pelin alusta lähtien selvä. Saintsin päävalmentaja Panu Hämäläinen toivoi ennen peliä vahvaa ja ehjää peliä alusta asti, ja sellaisen myös sai. Saints paukutti kolme maalia taululle jo ensimmäisellä neljänneksellä, ja jatkoi samaa tahtia melkein koko pelin ajan – loppuvihellyksen soidessa taululla löytyivät lukemat 57-6. 

Hämäläinen onkin syystä tyytyväinen joukkueensa suoritukseen: “Oli mukava päästä pitkästä aikaa pelaamaan kotikentällä ja se näkyi hyvänä fiiliksenä ottelun alusta lähtien. Pelasimme hyvän ottelun ja saimme isoja onnistumisia läpi ottelun. Toisella puoliajalla keskittyminen hieman herpaantui ja paketti ajoittain hajosi, mutta se oli jopa odotettua reilun johdon takia. 

Ehkä hieman yllättäen Jyväskylän puolustus lähti aggressiivisesti puolustamaan juoksuamme pois joten heitimme enemmän mitä alunperin olimme suunnitelleet. 

Puolustus pelasi laajalla rotaatiolla koko ottelun ja olikin erittäin hyvä yhtä pientä nukahdusta lukuunottamatta.” 

Tampere Saints maalintekijät: 

L. Ahonen 2 TD-koppia (7 potkulisäpistettä)

E. Räty 1 TD juosten (5 TD-heittoa, 1 lisäpistejuoksu)

K. Kiviniemi 1 TD-koppi

S.Mikkonen 1 TD-koppi

H. Lahdensuu 1 TD juosten

K. Kiuru 1 TD juosten

T. Salo 1 TD-koppi

Jyväskylä Jaguars maalintekijät: 

J. Lahtinen 1 TD-koppi

0. Rantanen 1 TD-heitto Ei lisäpistettä 

Saintsin naisten seuraava, ja runkosarjan viimeinen, kotiottelu pelataan Pyynikillä 15.8. klo 13, kun Tampereelle saapuu tällä hetkellä runkosarjaa (tasapisteissä Saintsin kanssa) johtava Oulu Northern Lights.