Saara Asikainen Saintsin puolustuksen takakentälle

Saara Asikainen Saintsin puolustuksen takakentälle

Tampere Saints saa riveihinsä jälleen maajoukkuetason pelaajan. Mikkeli Bouncersissa viime kaudella pelannut Saara Asikainen siirtyy Saintsin puolustuksen takakentälle pysäyttämään vastustajien heittopelit.

“Saints vakuutti isolla organisaatiollaan ja laadukkaalla valmennuksella. Saints oli nousujohteinen viime kaudella, joten on kivaa hypätä mukaan haastamaan muita joukkueita tulevalla kaudella uudistuneessa Saintsissa”, kommentoi Asikainen itse Saintsiin siirtymistä.

Viime kaudella kulmapuolustajana pelannut Asikainen näytti Naisten Vaahteraliigassa vahvuutensa ja ansaitsi paikkansa niin MM-pronssijoukkueessa kuin Vaahteraliigan All Stars -kentällisessä.

Asikaisen otteet tekivät vaikutuksen myös päävalmentaja Mikko Aspiseen heti vuoden ensimmäisellä leirillä tammikuussa: 

(uutinen jatkuu mainoksen jälkeen)

“Saara on nopeasti tehnyt vaikutuksen jatkuvalla moottorilla, liikkeellä ja asenteella. Tilanteisiin tullaan vauhdilla ja pahoin aikomuksin, joka noin keskimäärin on puolustajalle toivottava ominaisuus. Saaralla on kulmapuolustajaksi poikkeuksellisen hyvä ote taklaamiseen ja kontaktitilanteisiin, ja oli todella hienoa nähdä aggressiivinen tapa tulla juoksupelia vastaan ja viedä tila pois pallonkantajalta samantien.”

Talvikaudelta Asikainen odottaa uusiin joukkuekavereihin tutustumista ja joukkueen yhteen hitsautumista.

“Offarilla treenataan tehokkaasti yksin ja yhdessä, jotta kesällä joukkue on iskukykyinen ja edellistä parempi Saints”, Asikainen kiteyttää.

Tervetuloa pyhimysperheeseen Saara Asikainen!

Kirjoittaja: Veera Jalava

Kuva: Lightrayproduction