Sähköä ilmassa ja kentällä

Naisten Vaahteraliiga on pyörähtänyt jo täyteen vauhtiin ja lauantaina 8.6.2019 klo 14.30 potkaistaan käyntiin runkosarjan ensimmäisen puolikkaan viimeinen peli, kun Tampere Saintsin vieraaksi Pyynikin urheilukentälle saapuu Valkyries Pietarista. Joukkueet ovat tasapisteissä peliin lähdettäessä ja odotettavissa onkin tiukka kamppailu pisteistä.

Kaudella 2018 Valkyries vei molemmista joukkueiden välisistä peleistä pisteet Pietariin, mutta ottelut olivat tiukkaakin tiukempia ja olisivat voineet kääntyä myös Saintsille. Ennakko-odotuksensa voidaan pitää, että myös tällä kaudella joukkueiden välisissä matseissa nähdään tiukkaa vääntöä, kauniita koppeja ja komeita taklauksia.

Saintsin päävalmentaja Panu Hämäläinen ennakoi ottelua seuraavasti:

Odotukset ovat joukkueessa erittäin korkealla Pietari-ottelun suhteen. Monelle jäi varmasti hampaankoloon viime viikonlopun kotiavauksen tappiosta Kuopiota vastaan ja onkin mahtavaa päästä jälleen kotiyleisön eteen näyttämään omaa osaamistamme. Pietarin option-hyökkäys tuo uudenlaisen elementin peliin ja uskonkin että näemme hyvin viihdyttävän ottelun.

Myös sää lupailee sekä parastaan että pahintaan lauantaiksi, joten kuumaa ja sähköistä tunnelmaa on tarjolla Pyynikillä niin kentällä kuin kelissäkin!

Pyynikillä kahvio sekä anniskelualue.
Liput 5€, kausikortti 10€. Alle 15-vuotiaat ilmaiseksi.