Saints haastaa sarjajohtajan

Helsinki Roostersin valitettavan sarjasta jättäytymisen johdosta Tampere Saints putosi sarjataulukon viimeiseksi ja menetti ainoat sarjapisteensä. Lauantaina 15.6.2019 klo 16.30 Pyynikin urheilukentällä alkavassa ottelussa vastaan astelee Vaahteraliigaa puhtain pistein johtava Helsinki Wolverines, joka lähteekin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina.

Edellinen joukkueiden välinen ottelu päättyi helsinkiläisten selkeänumeroiseen voittoon 61-0. Saintsillä jäikin pelistä hampaankoloon etenkin hyökkäysjaardeja ja pelinrakentaja Emilia Hartikaisen johtamalla hyökkäyksellä onkin varmasti tavoitteena rei’ittää Wolverinesin puolustusta niin paljon kuin mahdollista, niin juosten kuin heittäen. Saintsin riveissä nähdään myös muutama ”vanha tuttu”, jotka palaavat Pyynikin tekonurmelle lyhyen tai pidemmän tauon jälkeen.

Saintsin päävalmentaja Panu Hämäläinen ennakoi tulevaa matsia haasteena ja painottaa tarkkuuden merkitystä jokaisessa suorituksessa:

”Saamme vastaamme sarjan ykkösjengin ja sen tuoma haaste on iso, mutta samalla hieno mahdollisuus meille mitata tasoamme. Wolverines ei anna puolustuksessaan mitään ilmaiseksi ja rankaisee hyökkäyksellään vastustajan virheistä armotta – tämän saimme kokea ensimmäisessä kohtaamisessamme. Kuudes peli kuuteen viikkoon alkaa hieman jo tuntua pohkeissa, mutta tuleva juhannusvapaa tuo varmasti lisäenergiaa matsiin.”

Saints-Wolverines 15.6.2019 klo 16.30 Pyynikin urheilukentällä. Otteluisäntänä toimii Elixia, joka tarjoaa pelissä ilmaisia kehonkoostumusmittauksia. Kausikortit saa nyt puoleen hintaan, joten kahteen peliin ja kehonkoostumusmittaukseen pääsee nyt viidellä eurolla! Pyynikillä myös anniskelualue ja kahvio. Tervetuloa Pynsälle!