Saints matkaa kohtaamaan Kuninkaan miehet uusin ilmein – Cotton, Roberts & Okpalobi pyhimyspaitaan

Juhannus on saatu vietettyä akkuja lataillen, hyvän grilliruoan ja kauniiden kelien helliessä, joten pelikentille palaillaan Hämeessä hyvillä mielillä ja eteenpäin tiukasti katsellen.

Mutta ei Juhannusta ilman pientä haipakkaa pelaajarintamalla, tämähän on kuulunut lajin traditioihin ja suolaan jo kymmeniä vuosia, että jenkkejä lähtee, ja jenkkejä tulee juhannuksen aikaan. Ja sitten juhannuksen jälkeinen kierros pähkäillään uusien naamojen kanssa ja puntaroidaan uusien tulijoiden taitoja ja heikkouksia, ja ovatko joukkueet nyt yhtään parempia vaiko eivät.

Pyhimysten rosterissakin juhannuksen aikaan kävi sitten totaalinen myllerrys ja jenkkikolmikkomme vaihtui toiseen ja nyt on aika esitellä kolme uutta amerikan miestä jotka astelevat sinisissä Royals peliin.

Uusi pelinrakentajamme Raymond Cotton on, niinkuin edeltäjänsä, dual-threat pelinrakentaja, pelejä tehdään niin juosten kuin heittämälläkin. Rayn kotipaikka tällä hetkellä löytyy Alabaman osavaltiosta Mobilen kaupungista. Ray on pitkän tien kulkija ja matkaaja, joka on nähnyt eri kouluja, suurimpana ja kauneimpana kuuluisa Ole Miss University ja pelikokemusta on tullut niin juoksuhyökkäykseen perustuvasta pelikirjasta kuin Air Raidistakin.

 

Joku voisi heittää jopa ilmoille olemuksen ja kokemuksen perusteella vertauksen Wolvojen Rojoon, ja toivon mukaan tuo jopa pitäisi paikkansa. Oli miten oli, Raymond lähtee luottamuksella ensimmäiseen tulikasteeseensa Suomen kentillä, ja haluaa esitellä kättänsä ja peliälyänsä heti ensimmäisestä neljänneksestä lähtien. Onkin mielenkiintoista seurata kuinka Royalsin Borelin ja Rayn kohtaamisessa tulee käymään, kumpi lyönee paremmat tilastot tiskiin.

 

 

 

Jenkki numero kaksi on takamies ja laitahyökkääjä Munchie Roberts. Munchie tunnetaan jo Suomessa viime vuodelta Kotka Eaglesin kovatehoisena rissuna ja takamiehenä. Jopa Helsinki Wolverines noteerasi hänet erittäin korkealle viime kaudella ennen Spagettimaljaa, ja se on jo paljon se, kun siitä suunnasta kehuja tarjotaan. Munchie oli täysin täpinöissään saadessaan mahdollisuuden pelata Suomen korkeimmalla tasolla, niin hienot muistot olivat edelliskaudesta jääneet, Nesi oli pitänyt pojasta erinomaista huolta. Näyttöhalut ovatkin miehellä kovat ja toivon mukaan ne realisoituvat heti ensimmäisessä ottelussa.

 

Viimeisimpänä, joskaan ei vähäisimpänä, viime vuoden GFL mestarin Schwäbisch Hall Unicornsin riveistä saapuu C.J. Okpalobi, armoitettu laitahyökkääjä ja takamies. Kotipaikkanaan C.J pitää Louisianan New Orleansia ja Alma Mater on Nicholls State.
C.J pelaa suurella sydämellä joukkueelle ja tuo johtajuutta kentälle oli hän sitten kummalla puolella palloa tahansa. Me vuorostamme olimme aivan täpinöissämme kun C.J veti nimen sopimukseen. Ei sitä joka päivä saada rosteriin edellisen vuoden GFL mestaria.

Ja jenkkifutishan on parasta paikanpäällä, mutta jos ei Pohjanmaan aakeelle laakeelle pääse torstaina Saintsia kannustamaan, niin ottelun pääsee näkemään myös Ruutu+ palvelusta sekä IS-TVstä.

Faith can still move mountains, Saints will show you the way!

Munchie Roberts:
http://www.perfectpervis.com/munchie-roberts/

http://kotkaeagles.fi/2017/12/18/lamiquell-munchie-roberts-kotka-eaglesiin/

C.J:
http://www.thegridironcrew.com/nfl-draft-2017-prospect-cj-okpalobi/

http://www.g4t.hudl.com/profile/11699188/CJ-Okpalobi

https://www.youtube.com/watch?v=I_zz94kQlg4

https://www.theadvocate.com/baton_rouge/sports/article_c312c994-9c88-11e6-9561-6f0fffdc8da0.html