Saints miesten kausikorttikampanja 2018

Kauden alkuun on enää vain noin kuukausi aikaa! Tampere Saintsin miehet avaavat kausikorttikampanjan – jos ostat kausikortin ennen 7. toukokuuta, saat sen alennushintaan 30 euroa!

Haaste on nyt siis heitetty Saintsin kannattajille ja kaikille jenkkifutiksesta vähääkään kiinnostuneille: pääsemmekö tavoitteeseemme eli 300 myytyyn kausikorttiin?

Maanantaista 7.5. lähtien kausikortit maksavat jälleen normaalihinnan 50€. Yksittäisen ottelulipun hinta on 15€, erikoisryhmille 10€.

Hurjan alennushinnan lisäksi Saintsin sosiaalista mediaa kannattaa pitää silmällä. Luvassa on viikottaiset arvonnat aina kauden alkuun saakka! Joka viikko joku voittaa kaksi kausikorttia, eli kommentteja ja reaktiota peliin. Arvontajulkaisua saa myös jakaa, joten olethan reilu kaveri ja annat ystävillesikin mahdollisuuden voittaa!

Kausikortilla näet kaikki miesten kotiottelut sekä mahdollisen kotiplayoffin. Lisäksi jos kotipleijarit pelataan syyskuussa Pynsällä niin kausikortilla saat Buffet Sisun pisteeltä Playoff-siivet ilmaiseksi!

Mikäli olet ostanut kausikorttisi 50€ hintaan ota yhteyttä ja sovitaan sopiva kompensaatio hankkimaasi kausariin.