Saints Oulun kaatoon sunnuntain kärkikamppailussa

Naisten ykkösen runkosarja tulee päätökseensä sunnuntaina 15.8., kun Tampere Saintsin vieraaksi pitkän matkan takaa saapuu sarjaa tällä hetkellä johtava Oulu Northern Lights. Sunnuntaina klo 13 alkavassa ottelussa panoksena on mahdollisesti välierien kotietu, sillä tamperelaisten voittaessa kotietu ratkaistaisiin kolikonheitolla. Edellisen ottelun Oulu voitti tasaisemmalla tekemisellä, ja tamperelaiset ovatkin motivoituneita parantamaan roimasti omia otteitaan:

“Lähdemme erittäin motivoituneena hakemaan revanssia Oulusta tässä runkosarjan viimeisessä ottelussamme. Ensimäinen kohtaamisemme heinäkuun alusta on edelleen kirkkaassa muistissamme ja siitä ottelusta jäi varmasti paljon hampaankoloon niin pelaajille kuin valmennuksellekin. Vakaa tavoitteemme onkin parantaa siitä ottelusta merkittävästi”, vakuuttaa tamperelaisten päävalmentaja Panu Hämäläinen.

Hämäläinen uskoo kuitenkin, että Saintsilla on kaikki mahdollisuudet pohjoisten valojen sammuttamiseen: “Voidaksemme voittaa Oulun vahvan joukkueen, tarvitsemme vahvan ja tasapainoisen esityksen niin hyökkäyksessä, puolustuksessa kuin erikoisjoukkueissakin. Edellisotteluissamme olemme saaneet hienoja onnistumisia koko joukkueena, mutta nyt Oulun asettama haaste on selkeästi kovempi.”

Sunnuntain ottelun panokset ovat kovat, vaikka molemmat joukkueet ovat jatkopaikkansa jo varmistaneet. Hämäläinen ei halua kuitenkaan spekuloida jatkoa, vaan keskittyy täysin viikonlopun koitokseen: “Vaikka välieräpaikkamme onkin jo varmistunut, emme vielä ole miettineet sitä lainkaan. Kaikki keskittymisemme on tulevassa ottelussa Oulua vastaan ja välieräottelua mietimme vasta sitten, kun vastustajamme varmistuu.”

Tampere Saints – Oulu Northern Lights sunnuntaina 15.8. klo 13 alkaen Pyynikin urheilukentällä.