Saints pakkovoiton edessä

Saints pakkovoiton edessä

Tampere Saintsin miesten runkosarja tulee päätökseen ottelulla Vantaan TAFTia vastaan ja panokset ovat todella suuret. Voitolla mahdollisuus finaaliin pysyy ja tappiolla TAFT etenee finaaliin. 

Joukkueet ovat aiemmin kaudella ottaneet yhteen ja tällöin TAFT oli vahvempi. Saints ei saanut pysäytettyä ensimmäisessä ottelussa TAFTin tasaista hyökkäystä riittävän usein, ja oma hyökkäys joutui aloittamaan yrityksensä huonoista kenttäasemista. Saints hyökkäys ei ole saanut kaikkea irti kuin ajoittain omasta potentiaalistaan ja nyt viimein pitää omaa pelisuunnitelmaa pystyä toteuttamaan ilman virheitä.

Rytmin ja tasaisuuden löytyessä on Saints hyökkäystä äärettömän vaikea pysäyttää. Uhkaa löytyy useista laitahyökkääjistä, sekä juoksupelin takuuna on linjan ja keskushyökkääjistön kokemus sekä fyysisyys.

Viime viikolla ottelussa Pori Bearsia vastaan Saints oli matkalla varsin vajaalla rosterilla kun flunssa ja loukkaantumiset olivat pudottaneet paljon pelaajia rivistä. Toivottavasti rivit on saatu kuntoon ja lauantaina nähdäänkin valmis Saints miehistö, joka on valmis taistelemaan loppuun asti finaalipaikasta.

Tampere Saints – Vantaa TAFT, 20.8.2022 klo 17.30, Pyynikin Urheilukenttä 

Kirjoittaja: Juse Tammi

Kuva: Tytti Martikainen