Saintsin naisten kotipelikuukausi huipentuu

Naisten Vaahteraliiga palaa juhannustauolta, kun Pyynikin urheilukentällä lauantaina 29.6.2019 klo 12 areenalle astelevat Tampere Saints ja Turku Trojans. Saints lähtee otteluun selkeänä altavastaajana. Tamperelaiset lähtevät otteluun sarjataulukon viimeiseltä sijalta ja Trojans pitää tiukasti hallussaan toista sijaa, sillä turkulaisilla on takanaan häviö vain sarjajohtaja Wolverinesille. Joukkueiden edellinen kamppailu kaudella 2019 päättyi turkulaisten voittoon 24-0.

 

Naisten Vaahteraliigassa tasoerot ovat kuitenkin pieniä ja yllätyksen mahdollisuus on aina olemassa. Saintsin päävalmentaja Panu Hämäläinen ennakoi lauantain ottelua haasteena:

Tulevasta ottelusta vahvistunutta Trojansia vastaan odotan hyvätasoista. Ensimmäisen kohtaamisen pelasimme rankassa vesisateessa Turussa, mutta Pyynikillä paistaa totutusti aurinko ja uskonkin, että näemme monipuolista ja hyvää jenkkifutista.

Saintsillä on läpi kauden säilynyt vahva taistelutahto ja haastajan asema otetaan vastaan pää pystyssä. Omista virheistä on pyritty aktiivisesti ottamaan opikseen ja uusia vastuualueita ja pelipaikkoja on uskallettu ottaa vastaan lyhyeksi jääneellä harjoittelullakin. Hämäläinen tiivistää kuluneen kauden haasteet seuraavasti:

Kulunut kausi on ollut hyvin aaltoileva ja se on sisältänyt niin hyviä kuin huonompiakin hetkiä. Tuo hyvien ja huonojen suoritusten välinen ero on ollut se ratkaiseva monen tiukan ottelun lopputuloksen kannalta. Olemme kärsineet loukkaantumisista sekä muista poissaoloista ja olemmekin joutuneet muokkaamaan kokoonpanoa joka otteluun. Tämä osaltaan selittää tasaisuuden puutetta, mutta poissaolojen taakse emme voi täysin piiloutua.

 

Kesäkuu on tamperelaisille ollut kotipelien täyteinen: kaikki kauden 2019 runkosarjan kotipelit sijoittuivat otteluohjelmassa kesäkuulle, ja niinpä tulevana lauantaina pelataan Pyynikillä kauden viimeinen runkosarjan kotiottelu. Tamperelaisilla onkin kova halu osoittaa omaa osaamistaan upealle ja runsain joukoin katsomoon saapuneelle kotiyleisölle vielä kerran kaudella 2019. Kotiyleisöä kiittääkseen Saints tarjoaakin sisäänpääsyn kahdelle yhden hinnalla! Tämä onkin erinomainen tilaisuus ottaa kaveri mukaan ja tulla Pyynikille vielä kerran kesällä 2019 kannustamaan Tampereen naiset voittoon.

 

Tampere Saints – Turku Trojans lauantaina 29.6.2019 klo 12 Pyynikin urheilukentällä. Paikalla kahvio ja anniskelu. Liput 5€ (Kaksi yhden hinnalla). Tervetuloa Pynsälle!