Takakentällä vaihdos, Campbell vaihtuu Tiskukseen

Britti Sheldon Campbellin valitettava loukkaantuminen kauden ensimmäisessä pelissä Seinäjoen “Mud Bowlissa” päätti pelaajan kauden ja hänet tulee korvaamaan jo Wolverines otteluun joukkuekaveri ja BUCS mestari Leeds Universitystä, tukimies Sarunas Tiskus.

Joukkueenjohtaja Marcus Lönnqvist kertoo tapahtumaketjusta:
– Sheldon loukkaantui “Mud Bowlin” toisen neljänneksen lopussa pallon kiinniottotilanteessa Pyhimysten hyökkäysvuorolla. Todennäköinen vamman aiheuttaja oli maa johon pää osui taklauksen jälkeen. Puoliajalla seuran fysioterapeutti teki Sheldonille SCAT testiä ja tulokset olivat välittömästi huolestuttavat, tuloksen heikentyessä 26% normiasteikosta. Saints pyysi Crocodilesilta lääkintätukea ja lääkärinä toiminut Karita Sadeharju saapuikin kohta paikalle. Keskustelimme hetken tilanteesta ja kun saimme vielä tiedon aikaisemmasta pääosumasta maaliskuussa, päädyimme lähettämään miehen välittömästi Seinäjoen keskussairaalaan. Seinäjoen GM Ari Havulehdon lainatessa autoaan päästiinkin sinne erittäin nopeasti. Lyhyen odotuksen jälkeen ensiavussa Sheldon pääsi tutkimuksiin. Tutkiva lääkäri otatti kuvat pään alueelta kaksi kertaa, ja välissä ihmeteltiin miten mies oli itse kävellyt sisään siinä kunnossa. Johtopäätös oli, että jatkohoidon tarve oli pikainen, joten mies laitettiin lääkittynä ambulanssiin ja nokka kohti Tamperetta. Viisi tuntia vamman saamisen jälkeen Sheldon oli jo onnistuneesti leikattu Tampereen Yliopistollisessa keskussairaalassa.
Sunnuntaina TAYS:issa oli huojentunut mies. Hoidot olivat auttaneet, ja hänelle kerrottiin että pallokin jäi tilanteessa kiinni ja tilastoissa löytyy kuuden jaardin eteneminen.
Saints kiittää suuresti pakollisia pelaajien SCAT testauksia, ja erityisesti Seinäjoen lääkäriä Karitaa ja GM Aria nopeasta avusta Sheldonin tapauksen kanssa.

Sheldon Campbell

Uusi tukimies Sarunas Tiskus puolestaan on kovaluinen tukimies, joka liikkuvuudellaan ja pelisilmällään pystyy pelaamaan koko kentän leveydellä.
Sarunas oli myös Leedsin tukikerroksen lukkoja, joten odotuksemme Sarunaksen suhteen eivät ole vähäisiä.

Päävalmentaja Jake Hale kommentoi Sarunaksen tuloa joukkueeseen.
– Sarunas will be a great replacement to Sheldon, and I can’t wait to work with Sarunas on the field.

Seuraava ottelu onkin jo tulevana torstaina 6.6.2019 Pyynikillä, joten Sarunas saa tulikasteensa Pyhimyspaidassa todella nopeasti.

Have a great season, Sarunas and welcome to Tampere!