Tampere Saints ja kuntokeskus Polte yhteistyöhön

Tampere Saints on solminut yhteistyösopimuksen Tampereen Nekalassa sijaitsevan kuntokeskus Poltteen kanssa. Syyskuusta alkaen ovat salilla harjoitelleet seuran miesten, naisten ja vanhimpien juniorien joukkueet. Poltteen valintaa kasvavan jenkkifutisseuran yhteistyökumppaniksi puolsivat muun muassa salin riittävän suuret voimailutilat sekä 55 metrin juoksusuora, jolla pelaajat pääsevät harjoittelemaan muun muassa räjähtävyyttä.

 

Seuran joukkueet harjoittelevat niin off-seasonin kun myös kauden ajan Poltesalin tiloissa fysiikkavalmentaja Jarkko Wellingin ohjauksessa. Joukkueilla on ohjattuja harjoituksia kaksi kertaa viikossa ja näiden lisäksi yksi omatoiminen harjoitus. Wellingin urheilutausta löytyy painonnostosta, josta hänellä on useita Suomen mestaruuksia. Aiempaa kokemusta fysiikkavalmennuksesta hänellä on Tampereen Ilveksen jääkiekkojoukkueesta ja painonnostoliiton maajoukkuevalmentajana.

Joukkueiden valmentajat suunnittelevat fysiikkavalmennuksen yhdessä Wellingin ja kuntokeskus Poltteen henkilökunnan kanssa siten, että se palvelee mahdollisimman hyvin joukkueiden tarpeita.

Kaudella 2018 Saintsin edustusjoukkueet pelaavat niin miesten kuin naisten korkeimmalla sarjatasolla eli Vaahteraliigassa. Tästä johtuen tehokas ja tarkkaan ohjattu fysiikkavalmennus sekä harjoitusaktiivisuus ovat kriittisessä roolissa menestyksen saavuttamiseksi. Tämä yhteistyösopimus on hieno askel kohti manselaista jekkifutismenestystä.

#gridironfi #polte #saintsnation