Tampere Saints -miehet avaa kauden Helsingissä 

Tampere Saints -miehet lähtee kesän ensimmäiselle bussimatkalle sunnuntaina kohti Helsinkiä. Ottelu pelataan kello 18 alkaen Velodromilla ja vastaan astelee Helsinki Wolverines. 

Wolverines on pelannut Vaahteraliigassa jo kolme kierrosta häviten kaikki ottelunsa, joten ahmalauma haluaa varmasti avata voittosarakkeensa ykkösessä Saintsin kustannuksella. Helppoa se ei kuitenkaan tule olemaan. Tänä viikonloppuna Wol Vaahteraliigajoukkue on bye-weekillä ja rosteria ei ole julkaistu, joten aloittavien Vaahteraliigapelaajien lukumäärä ei ole vielä tiedossa. Heidän pelinrakentajasta pelaa kuitenkin liigaa aloittavana LB:na, joten pelituntumaa on jo saatu kentältä.

Tampere Saints lähtee kauteen isolla rosterilla mestaruus mielessä. Heti ensimmäinen peli pitää voittaa, jotta kotifinaalimahdollisuus säilyy. Näin ollen ensimmäiseen peliin lähdetään täysi vauhti päällä. Scrimmage Porvoota vastaan tuotti pelaajille hyvän määrän kokemusta muita vastaan pelaamisesta sekä liigavauhdista, ja harjoituksissa on käynyt tasaisesti päälle 30 pelaajaa. Nähtäväksi jää, pitääkö Saintsin painaa täysiä koko ottelun ajan vai tuleeko mahdollisuus peluuttaa myös 2- sekä 3-string-pelaajia, joille halutaan kauden aikana mahdollisimman paljon kokemusta aikuisten kilpasarjan peleistä.

Hannes Mattilalla on lyhyet mietteet ennen ottelua:
Kauden 2023 Saints on valmiimpi joukkue kuin edellisen kauden joukkue. Wolverinesista ei oikeastaan osaa kertoa, millainen joukkue tulee vastaan, mutta he voittivat 2. Divisioonan viime kaudella.

Tampere Saints -kapteenit ensimmäisessä pelissä:
Jessie Robbins
Topias Räty
Janne Sulin

Juho Angervo

Tampere Saintsin aloittavat pelaajat 4.6. :

Hyökkäys:

QB Jessie Robbins

RB Matti Airaksinen

TE Topias Räty

WR Erkki Ojala

WR Raafael Uotila

WR Jere Tuhkanen

LT Terho Hytönen
LG Jari-Matti Virtanen

C Jami Helenius
RG Ville Terenius
RT Davide Bersanetti

Puolustus:

DT Patrick Isbell

NG Jaakko Kuusisto

DT Lauri Illikainen

OLB Ville Pietikäinen

LB Janne Sulin

LB Matias Lehtiö

NB Vilho Ruoste

CN Severi Hämäläinen

FS Juho Angervo

SS Riku Haukka

CB Antti Kurenniemi

Kuva: Noora Hyttinen