Tampere Saints -miehet kohtaa 1-divisioonassa Oulu Northern Lightsin

Tampere Saintsin seuraava kotipeli on Pyynikillä jo 17.6. kello 18.00, kun vastaan asettuu pohjoisesta Oulu Northern Lights.

Saints lähtee otteluun kahden ottelun voittoputkesta, kun taas Oululla on kolme tappiota. Takki auki ei kuitenkaan kannata mihinkään otteluun lähteä, tällöin voi tulla epämiellyttäviä yllätyksiä. Saintsilla on tavoite saada playoffit kotiin puhtaalla pelillä, joten Oulu tulee kaataa.

Helsinki Wolverinesia vastaan Tampere sai ottelun ratkaistua jo puoliajalla, joten toisella puoliajalla ajettiin ottelurytmiin sisään uusia pelaajia. Tätä lienee tulossa myös lauantaina Pyynikillä, mikäli ottelu ratkeaa nopeasti. Wolverinesia vastaan toisella puoliajalla kakkosmiehistö teki vain 7 pistettä. Nähtäväksi jää, miten Pyynikillä käy lauantaina.

Saintsin aloittava hyökkäys on ollut hyvin vaarallinen kauden aikana. Tehtyjä pisteitä on kahdessa ottelussa 96 ja päästettyjä pisteitä puolustuksella 25. Oulun suurimpana haasteena on pisteiden valossa puolustus. Heillä on päästettyjä pisteitä 122, mutta tehdyt pisteet ovat kaksi ottelua pelanneiden Vantaa TAFT ‘in sekä Pirkkala Spartans’in tasolla eli 48 pistettä. 

Tervetuloa Pyynikille otteluun! Ottelu on Oma Säästöpankin isännöimä. Sisu Buffet on paikalla siipien kanssa, Saints-anniskelu tarjoaa maittavia Nokian Panimon tuotteita ja Wigrenin Nysä-makkarat tirisevät Saints-grillissä. Ottelu alkaa kello 18.00, tule paikalle hyvissä ajoin niin vältät ruuhkat. 

Liput 10€, erikoisryhmät sekä vahvasti siniseen pukeutuen 5€.

Kuva: Tytti Martikainen