Tampere Saints naiset jättäytyy Vaahteraliigasta

Tampere Saints naiset ovat päättäneet olla vastaanottamatta ranking-sijoituksen oikeuttavaa paikkaa Naisten Vaahteraliigassa kaudella 2021.

Liiton sarjamääräyksien mukainen aikaraja kyseiselle päätökselle oli 30.9.2020 ja kyseinen aikataulu osoittautui tällä kertaa liian nopeaksi tulevaan liigakauteen sitoutumiselle. 

Kulunut “koronakausi” oli henkisesti raskas niin pelaajille kuin muulle organisaatiolle ja on ymmärrettävää, että näin nopeasti edellisen kauden päättymisen jälkeen, tulevaan kauteen sitoutuminen on erittäin haastavaa.

Kasvavat koronatartuntamäärät ja tautitilanteen aiheuttamat kysymysmerkit tulevaan ovat varmasti myös osasyynä päätösten takana.

Päätös ei ollut helppo ja kaikkia vaihtoehtoja mietittyämme olemme päätyneet tähän ratkaisuun. Vähintä mitä voimme osaltamme tehdä, on kantaa vastuu sarjamääräyksistä, jotta vältämme myöhemmin talvella tai keväällä mahdollisesti tapahtuvaa sarjasta luopumista. Näitä naisten sarjoissa on viime vuosina tapahtunut melko paljon.

Ikävästä päätöksestä huolimatta, Saints naiset ovat aloittaneet valmistautumisen kohti kautta 2021. Joukkueella on edelleen kova tahtotila kehittyä ja jatkaa siitä mihin kaudella 2020 jäätiin.

Saints naisten johtoryhmä