Tampere Saints Ry seuran talous vihdoin kestävästi plussalla

3 vuotta sitten toteutetun uudistetun taloudenhallinnan ja seurannan toiminnot voidaan vihdoin julistaa onnistuneeksi projektiksi. Saintsin talouden ‘ennuste- ja seurantamalli’ on sovellettu RY-/yhdistystoimintaan hektisestä bussinessmaailman projektikulttuurista, jonka johdosta nyt päättyvä tilikausi 2019 tulee olemaan Saintsin kolmas peräkkäinen positiivisen tuloksen tilikausi; tehden seurasta ‘ensimmäistä kertaa pitkään aikaan’ täysin velattoman yhdistyksen.

Saints Ry:n alla toimineet rahastonhoitajat / talouden henkilöt Jarno Jokinen, Outi Pyymäki, Laura Suominen sekä Jarno Reini pääsevät siis jatkamaan työtänsä huomattavasti paremmista asetelmista kaudelle 2020 Seuran ja jaostojen kirstunvartijoina.

Saints puheenjohtaja Marko Husu on syystäkin tyytyväinen seuran saavutukseen. “Jo muutaman vuoden ajan rahastonhoitajat ovat joutuneet venyttämään penniä budjetin ylläpitämiseen sekä velan hallintaan, varsinkin kun talousseuranta on meillä nykyään huomattavasti tiukempaa. Kaudelle 2020 tilanne hieman rentoutuu kun säästötoimenpiteiden sijaan pääpuheenaihe ja huomio keskipiste tulee olemaan kehittäminen ja villit visiot.”

Husun mukaan sekä seura että sen alla toimivat jaostot määräävät itse budjetista sekä ovat itse vastuussa kaikista ostoista ja rahoituksesta, mutta tämän seuranta on hallituksen vastuuna. “Yhdistyksenä päätimme antaa eri jaostoille enemmän määräämisoikeutta omasta toiminnasta, ja tätä varten hallitukselle täytyi saada uusi tarkka ja toimiva seurantamalli – koska hallitus ottaa kuitenkin vastuun koko touhusta. Malli sovellettiinkin yritysmaailman opein, ja tällä hetkellä se vaikuttaa oikein hyvin toimivalta.”

Tampere Saints Ry seuran alla toimii tällä hetkellä kolme eri jaostoa: Miesten-, naisten- ja junioreiden jaostot.

Seura ja jaostot kiittävät pelaajia, jäsenistöään, taustatekijöitä sekä yhteistyökumppaneitaan yli 20v jatkuvuudesta sekä yhdessä tekemisestä.

Tuskan ja taistelun kautta syntyy Pyhimyksiä.