Tampere Saints valittiin vuoden nuorisoseuraksi 2017

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto SAJL ry valitsi Tampere Saintsin VUODEN NUORISOSEURAKSI 2017. Palkinto luovutettiin Sajl ry:n Nuorisovaliokunnan järjestämässä nuorisokokouksessa Helsingissä lauantaina 28.10.2017.

 

Palkinnon perusteissa todettiin seuraavaa: Tampere Saints on kehittynyt nuorisoseurana monipuolisimmin kaudella 2017 ja toiminta on ollut suunnitelmallista pitkällä tähtäimellä. Tampere Saints valittiin vuonna 2017 myös Suomen olympiakomitean ja lajiliiton auditoinnin jälken Sinettiseuraksi. Amerikkalaisen jalkapallon Sinettiseuroja on koko Suomessa kolme. Tampere Saints on käynnistänyt hyvin myös SAJL Akatemiatyön. Urheiluakatemiaan kuuluu useita tamperelaisia nuoria amerikkalaisen jalkapallon pelaajia. Toiminta on muutenkin aktiivista Tampereen seudulla ja uusia vapaaehtoisia toimijoita on saatu aktivoitua mukaan.

Tampere Saints menestyy myös yhä paremmin nuorisosarjoissa. Kaudella 2017 seuran jokainen nuorisojoukkue saavutti sarjassaan hopeaa. Tämän lisäksi Tampere Saintsin pelaajat toimivat pelinrakentajina U19 ja U17-maajoukkueissa.

#saintsnation #tamperesaints