Valtavia uutisia U17 ja U15 joukkueilta!

Valtavia uutisia U17 ja U15 joukkueilta!

 

 

Tampere Saints ja Hyvinkää Falcons ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien kautta 2020. U15- ja U17-joukkueet yhdistyvät. U17 joukkue käyttää tulevana kautena nimeä Red Angels.Yhteistyö mahdollisti U17 joukkueen ilmoittautumisen SM-sarjaan, sillä joukkueen rosteri on nyt tarpeeksi leveä ja täynnä kokemusta.

Joukkueet ovat tasavertaisia tässä yhteistyössä ja tästä syystä joukkueiden kotipeleistä puolet tullaan pelaamaan Tampereella Saintsin pelipaidoilla ja puolet Hyvinkäällä Falconsin pelipaidoilla. Joukkueet leireilevät offseasonin aikana niin Tampereella, kuin myös Hyvinkäällä. Leireillä päätavoitteena on saada kaksi joukkuetta pelaamaan yhtenä ja oppimaan tuntemaan toistensa pelityylit. Sen lisäksi tietenkin hiomaan pelikuviot timantiksi. Kesän koitoksiin valmistautuminen on alkanut.

Seurat päättivät yhdessä, että Saints ottaa yhteistyöstä vastuun ja näin ollen joukkue on ilmoittautunut  SM-sarjaan Tampere Saints nimellä.
Saintsin U17-joukkueen  kahden viime kauden päävalmentaja Henri Mömmö Toiminen on nimetty vetovastuuseen joukkueesta ja jatkaa päävalmentajan rooliaan Red Angelsin joukkueessa.
“Olen todella innoissani tästä yhteistyöstä ja uskon, että kaudesta tulee hauska ja opettavainen meille kaikille.

Pääsin jo hiukan tutustumaan osaan uusista pelaajista ja uusista valmentajista joita yhteistyö tuo tulleessaan ja olen oikein tyytyväinen. Hyvinkääläiset pelaajat tuovat kokemusta, kokoa ja vauhtia rosteriin. Saimme myös kovan luokan valmentajia auttamaan molemmille puolille palloa. Tästä tulee mielenkiintoinen kausi for sure” kertoo Toiminen tuntemuksistaan.

U15 päävalmentajana toimii kokenut Henri Laine joka marssittaa kentälle Tampereen, Hyvinkään, että Hämeenlinnan nuoria pelaajia. Laineen kauden tavoite on saada pelaajille pelikokemusta ja onnistumisia joukkueena.