Viimeistä ottelua viedään, nyljetäänko krokojen nahka viimeinkin?

Pyhimysten kausi loppuu niinkuin alkoikin, kun vastustajaksi asettuu Seinäjoki Crocodiles.

Ottelulla ei ole kummallekaan joukkueelle merkitystä, joten oletettavaa on, että välieräpaikkansa varmistanut Seinäjoki ei tuo Tampereelle kaikkia ykköslinjan pelaajiaan vaan antavat heille vapaan viikonlopun ja lepoa ennen välieräottelua Roostersia vastaan ensi viikon lauantaina Helsingissä.
Tämä antaa kotijoukkueelle erinomaiset saumat vihdoin nylkeä Krokotiilit ja saada revanssi kauden ensimmäisestä ottelusta, joka myös Mud Bowlina tunnetaan.

Pyhimyksillä on takana Bye viikko ja on saatu taas treenata viimeiseen otteluun rauhassa ja huolella. Sairastupaa on saatu tyhjennettyä, joten pääsemme paineettomasti otteluun ja varmasti joukkue haluaa vielä näyttää parastaan kauden päätöksessä ja vielä hienon kotiyleisön edessä.

Nyt onkin erinomainen hetki nähdä vielä kerran C.J:n, Munchien, Rayn ja kumppanien pelaavan pyhimyspaidassa, etenkin C.J:n, jolle ura on taas nousujohteessa ja isommat kentät kutsuvat varmasti.

Valmennus puolestaan haluaa vielä kerran näyttää parasta osaamistaan, ja mikäpä olisi hienompaa kun kylvettää krokotiilit kauden lopuksi. Päävalmentaja Hannes Mattilallekin se olisi mainio sulka hattuun ja jättäisi pysyvän esimerkin off-seasonille, mistä olisi jälleen hyvä lähteä liikkeelle ensi kaudella.

Kun katsoo taaksepäin kautta, on todettava, että kaudelle oli tiettyjä odotuksia, etenkin kun saimme Jake Halen ison veden takaa, mutta valitettavasti ne eivät realisoituneet millään tavalla.
Odotuksissa oli play-off paikka ensimmäistä kertaa, mutta siinä jäimme kyllä pahasti nuolemaan näppejämme.

Lukuisat loukkaantumiset etenkin pelinrakentajien osalta söivät eväät pahasti jo heti alkukaudesta, ja emme oikein koskaan päässeet optimaaliseen peliin missään vaiheessa pelipaikkojen syvyyden puuttuessa. Jenkkivahvistuksien vaihtoviikko Juhannuksen tietämissä toi tietenkin omat aaltonsa, mutta siitä pitää kuitenkin todeta, että vaikka operaatio oli raskas kaikin puolin, pääsimme siltä osalta kuitenkin plussalle loppukaudeksi.

Yksi asia on kuitenkin säilynyt ja parantunut ja se on meidän todella hieno ja uskollinen kotiyleisömme, joka on kulkenut kanssamme kauden läpi ylä-ja alamäkineen. Iso kiitos teille kaikille, ja toivomme näkevämme teidät entistä suurilukuisempana ensi kaudella Pyynikin pyhätössä.

Ja jenkkifutishan on parasta paikanpäällä, mutta jos ei Pyynikille pääse lauantaina Saintsia kannustamaan, niin ottelun pääsee näkemään myös Ruutu+ palvelusta.

Faith can move mountains, Saints will show you the way!