Virtasen paluu Tampereelle

Joni Virtanen palaa Tampereelle ja Saintsin puolustukseen. Vaahteraliigan kokeneimpiin tukimiehiin kuuluva Joni Virtanen on solminut sopimuksen kaudelle 2018 ja vaihtaa Huskies nutun tuttuun siniseen Pyhimyspaitaan.

 

Virtanen siirtyy Tampereelle Hämeenlinna Huskiesista, jota on edustanut edelliset kaksi kautta.

Sitä ennen Joni pelasi kaudet 2005-2010 Saintsissa, 2012-2013 Nokia Ghosthuntersissa ja 2014-2015 Seinäjoki Crocodilesissa, jossa saavutti sekä SM-hopeaa, että SM-pronssia. Tämän lisäksi Jonin nimi on löytynyt aina taklaajien kärkipaikoilta sarjasta ja edustamastaan joukkueesta riippumatta.

Joni vieraili Saintsin harjoitusleirillä seuraamassa joukkueen otteita, joiden perusteella päätettiin vetää nimet sopimukseen.

Saintsin päävalmentaja Teemu Majanderilla oli rinta rottingilla Jonin sopimuksesta ja kotiinpaluusta.

“Joni tuo kivenkovaa asennetta tukimieskerrokseen taidosta ja kokemuksesta nyt puhumattakaan. Joni muodostaa yhdessä tulevan kauden tukimiehistömme kanssa todella kovan yksikön. Tämä on iso juttu meille.”

Puolustuksen koordinaattori Sami Teleniuskaan ei olisi voinut parempaa uutista saada:

“Joni on tuttu mies Nokian ajoilta, kovaa pelaava tullimies, joka antaa kaikkensa kentälle. Hieno, kokenut vahvistus ja erittäin tervetullut kotiin. Ollut Seinäjoella isossa roolissa kuten Nokiallakin, todella mies paikallaan.”

Joni kommentoi sopimukseen johtanutta tapahtumaketjua seuraavasti:

“Viime viikonloppuna kävin haistelemassa tuulia Saintsin leirillä Pirkkahallissa. Tarkoituksena oli tulla kokeilemaan vieläkö paikat kestää ja löytyisikö halu/palo pelata jefua. Leiri oli onnistunut, meininki oli kohdillaan, halukin löytyi ja kaikkia odotuksia vastaan mieskin säilyi ehjänä. Siihen päälle kun tarjottiin sopimusta, “josta ei voinut kieltäytyä”, niin homma oli aika selvä.Näillä ajatuksilla kohti kautta 2018. Nyt ei enää muuta kuin kovaa treeniä, niin ollaan valmiita uuteen nousuun!”

Tampere Saints toivottaa Jonin oikein lämpimästi tervetulleeksi pitkän reissun jälkeen krokotiilien pesästä ja hurttalaumasta takaisin kotiin.